پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۲۲

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

تعداد پزشکان متخصص در دشتستان به ۴۵ نفر رسید

تعداد پزشکان متخصص در دشتستان به ۴۵ نفر رسید

بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ورود ۱۶ متخصص، تعداد پزشکان متخصص در دشتستان به ۴۵ نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، علیرضا رئیسی در آیین معارفه پزشکان متخصص جدیدالورود به دشتستان گفت: از آنجا که موضوع ماندگاری پزشکان از اولویت‌های بخش درمان است به عنوان متولیان درمان استان با تمامی امکانات و اختیارات قانونی از پزشکان و متخصصان حمایت می‌کنیم.

وی بیان داشت: تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت ضریب اشغال تخت به ازای هر هزار نفر کمتر از یک بود که بعد از اجرای طرح تحول این رقم به ۱.۴ رسیده است.

رئیسی به افزایش تخت‌های ویژه اشاره کرد و افزود: تخت‌های ویژه که قبل از طرح تحول سلامت ۸۷ عدد بود هم اکنون به ۱۸۶ تخت در سراسر استان افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: ۱۷ آمبولانس در سطح استان به ICU و NICU  مجهز شده‌اند که خدمات قابل توجهی به بخش درمان ارایه می‌کنند.

وی درباره مطالبات پزشکان شاغل در طرح تحول سلامت خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از مطالبات آنان تا پایان سال جاری و بخش دیگر در اوایل سال جدید پرداخت خواهد شد.

آیین معارفه متخصصان جدیدالورد به شهرستان دشتستان با حضور مسئولان شهرستانی در فرمانداری شهرستان دشتستان برگزار شد.

کد خبر 3884474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha