حجت الاسلام ابوترابی:

آیت الله مجتهدی به شاگردان خود عشق می ورزید

آیت الله مجتهدی به شاگردان خود عشق می ورزید

ابوترابی گفت: آیت الله مجتهدی، به شاگردان خود عشق می ورزید. او شاگردان مدرسه خود را انتخاب و گزینش می کرد و بعد از انتخاب، سیر تربیتی آنان را رصد می نمود.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت آیت الله مجتهدی تهرانی بعدازظهر دیروز یکشنبه سوم بهمن با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد نماینده سابق مجلس، مهدی تهرانی فرزند و اعضای خانواده و جمعی از شاگردان آن بزرگوار در کانون فکری و پرورشی کودکان و نوجوانان به همراه رونمایی مستند «شمیم وحی» برگزار شد.

بعد از پخش مستند حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی گفت: یکی از چهره های نادر دینی و مدیران شایسته حوزه امام صادق (ع) که در دوران عمر گرانبهای خویش منشاء رسالت بسیار ارزشمند و ماندگار بودند این شخصیت الهی و ربانی است. دوستانی که از نزدیک با آن بزرگوار مأنوس بودند بدون استثنا به این معلم خستگی ناپذیر عشق می ورزیدند.

وی گفت: ریشه این علاقه وافر مشاهده ارزش های والای اخلاقی، کمالات عالی انسانی و دغدغه استثنایی برای تربیت طلاب و فضلا در مدرسه امام صادق(ع) بود. آن بزرگوار از صمیم قلب به شاگردان این مدرسه عشق می ورزید و ارادت داشت و خویشتن را یک خادم کوچکی برای شاگردان مدرسه امام صادق(ع) می دید و برای ارتقای علمی و اخلاقی شاگردان این مدرسه از تمام ظرفیت و توان خود بهره می گرفت.

ابوترابی فرد تصریح کرد: او به ضرورت تربیت انسان عالم و دوستدار سعادت انسانها از باور و اعتقاد عمیق داشت و مهمترین رسالت خویش را تربیت چنین انسانهایی می دید.

وی افزود: آیت الله مجتهدی تهرانی در سایه نورانیتی که خدای سبحان به او مرهمت کرده بود از نعمت انسان شناسی در تراز بالایی برخوردار بود. او با این بصیرت و شناخت، شاگردان مدرسه خود را انتخاب و گزینش می کرد و بعد از انتخاب، سیر تربیتی آنان را رصد می نمود. این شخصیت این کمالات را در سایه اهتمام ویژه به تزکیه نفس و تعالی روح و مراقبه کامل از خویشتن بدست آورده بود. وی از کسانی نبود که دغدغه دیگران را داشته باشد و از تربیت خویش غفلت بنماید. او در کنار اهتمام ویژه ای که به فراگیری علم و دانش داشت به مسائل اخلاقی و رفتاری و سیر و سلوک و عشق و محبت و ولایت ائمه معصومین(ع) بسیار اهتمام می ورزید.

نماینده سابق مجلس در ادامه گفت: آیت الله مجتهدی تهرانی بیش از آنکه با زبان خویش معلم دیگران باشد با حضور و رفتار و صرف وقت به تربیت آنان همت می گمارد. وی از شخصیت هایی بود که از دین و مدرسه امام صادق(ع) فهم صحیح و درستی داشت و این فهم درست موجب گردید که در کنار رسالت علمی و تربیتی خویش نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی مسلمین اهتمام بورزد.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: از شخصیت هایی مثل ایشان انتظار نمی رفت که در مسائل سیاسی و اجتماعی اهتمام داشته باشند. او به مبارزه با طاغوت باور داشت و شاگردان خویش را از این سیر برحذر نمی داشت.

وی در خاتمه گفت: او مدرسه و محراب را دکانی برای خود نمی دید. میدانی برای فرصت می دانست. از ویژگی های دیگر ایشان تواضع و فروتنی بود. برای حب دنیا منزلتی قائل نبود. به راستی از صمیم دل یک طلبه سال نخست مدرسه را احترامی وافر قائل بود و خود را برای او کوچک و حقیر می دید.

ابوترابی فرد ادامه داد: ثمره ارزشمند بیش از نیم قرن تلاش این انسان تربیت یافته در مدرسه امام صادق(ع) تربیت دهها عالم وارسته ای است که انصافا در آسمان چون ستارگان پرنور می درخشند. شاگردان آن عزیز و تربیت یافتگان در مدرسه او ممتاز و متمایز بودند. در حوزه علمیه قم آنان را  به دانش و فراگیری علم می شناختند و ادیب بودند، علاوه بر این از آراستگی ظاهر برخوردار بودند. او ظاهر آراسته را آئینه ای از باطن می دانست. امیدوارم خداوند متعال روح بلند این عالم بزرگوار را با اولیا مکرمش محشور بدارد و ما در راه نورانی علم و ایثار و کلام این عالم بزرگوار هدایت بفرماید.

لازم به ذکر است مستند «شمیم وحی» درباره زندگی معلم اخلاق حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی است که به کارگردانی مصطفی حسن بیگی و پیروز جابری تولید شده است. تهیه کنندگی این مستند بر عهده خانه مستند انقلاب اسلامی بوده است.

کد خبر 3884524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha