پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۱۵

سرمربی تیم فوتبال پاس همدان:

شرایط تیم فوتبال پاس همدان روزبه‌روز بهتر می شود

شرایط تیم فوتبال پاس همدان روزبه‌روز بهتر می شود

همدان-سرمربی تیم فوتبال پاس همدان بابیان اینکه شرایط تیم فوتبال پاس همدان روزبه‌روز بهتر می شود، گفت: اگر احساس کنم رفتن من به صعود تیم فوتبال پاس همدان خواهد بود استعفا خواهم داد.

رضا طلایی منش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدار حساس پاس برابر شهرداری ماهشهر اظهار داشت: شرایط جدول رده‌بندی گروه سوم لیگ دسته دوم بسیار حساس و پیچیده است و با یک پیروزی و باخت شرایط تیم‌ها در جدول به‌کلی تغییر خواهد کرد و از همین رو تمام بازی‌ها حساسیت بسیار بالایی دارد.

وی بابیان اینکه شرایط تیم پاس بسیار خوب است و در هفته گذشته نیز یک بازی زیبا و بی‌نقص را به نمایش گذاشتیم، گفت: اگر خوش‌شانس بودیم به‌طورقطع در دیدار خارج از خانه خود در بوشهر پیروز می‌شدیم.

سرمربی تیم فوتبال پاس همدان بابیان اینکه شرایط تیم فوتبال پاس همدان روزبه‌روز در حال بهتر شدن است، گفت: در این هفته بسیار خوب تمرین کردیم و با ارائه یک بازی زیبا ۳ امتیاز این دیدار خانگی را کسب می کنیم.

طلایی منش بابیان اینکه ما در هر بازی محکوم‌به برد هستیم و چه در همدان و چه در خارج از همدان باید طوری بازی کنیم که امتیازات کامل تمام دیدارهای باقی‌مانده را کسب کنیم، گفت: باید با خیال راحت به دور دوم مسابقات صعود کنیم.

وی با اشاره به شایعات تغییرات سرمربی تیم فوتبال پاس همدان بیان کرد: حرف‌وحدیث همیشه در فوتبال وجود دارد و بازیکنان سرحال و شاداب و بدون کوچک‌ترین حاشیه‌ای تمرینات خود را انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه در فوتبال برای چیزی که می‌خواهی باید بجنگی و رفتن و آمدن‌ها همیشه در فوتبال وجود دارد، گفت: خودم شخصاً اگر زمانی احساس کنم رفتن من به‌پاس کمک می‌کند خواهم رفت و مشکلی از این نظر ندارم.

 طلایی منش با اشاره به انتظارات خود از مسئولان استان گفت: هیچ انتظاری از هیچ‌کس ندارم چراکه اگر قرار بود کمکی شود تا الآن باید کمک می‌کردند.

وی یادآور شد: مردم همیشه ما را حمایت کرده‌اند و امیدوارم در بازی‌های باقی هم ما را دعا کنند تا روسفید شویم.

گفتنی است؛ تیم فوتبال پاس همدان دوشنبه ۴ بهمن‌ماه از ساعت ۱۴:۱۵ در ورزشگاه شهدای قدس همدان میزبان تیم فوتبال شاهین ماهشهر است.

کد خبر 3884682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha