پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان:

انفجار ۲ منزل مسکونی در همدان ۳ مصدوم برجای گذاشت

انفجار ۲ منزل مسکونی در همدان ۳ مصدوم برجای گذاشت

همدان - مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان گفت: انفجار ناشی از نشت گاز در دو حادثه باعث تخریب دو باب منزل مسکونی و مصدومیت ۳ نفر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان، محمدرضا بیاناتی با اعلام این مطلب افزود: ساعت ۱۲ و ۴۴ یکشنبه ۳ بهمن وقوع یک مورد انفجار به سامانه ۱۲۵ گزارش شد.

وی اضافه کرد: با دریافت این گزارش بلافاصله اکیپ عملیاتی ایستگاه ۱۸ به نشانی اعلام شده در تپه حاج عنایت همدان اعزام و ۳ دقیقه بعد در محل حادثه حاضر شد.

بیاناتی اظهار کرد: آتش نشانان در بررسی محل حادثه مشاهده کردند انفجار در طبقه دوم یک ساختمان ۲ طبقه باعث تخریب بخشی از دیواره های آن شده است.

وی تصریح کرد: آتش نشانان بلافاصله با قطع جریان گاز و برق و همچنین نصب نوار خطر و علائم هشداردهنده اقدام به ایمن سازی محل کردند.

محمدرضا بیاناتی خاطرنشان کرد: بررسی های اولیه درباره علت این حادثه که باعث مصدومیت یک جوان حدودا ۳۰ ساله شد، نشت و تجمع گاز شهری در محیط بسته منزل بوده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان در ادامه با اشاره به وقوع یک حادثه مشابه گفت: ساعت ۱۳ و ۲۵ دقیقه وقوع انفجار دیگری در حوالی میدان شیرسنگی به سامانه ۱۲۵ گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله اکیپ عملیاتی ایستگاه ۱۲ به محل اعلام شده اعزام و سه دقیقه بعد در محل حادثه حاضر شدند.

محمدرضا بیاناتی خاطرنشان کرد: آتش نشانان در بررسی اولیه مشاهده کردند نشت گاز باعث انفجار در طبقه اول یک منزل دو طبقه و مصدومیت زوج سالخورده ساکن در آن شده است.

وی افزود: آتشنشانان بلافاصله با گزارش وضعیت مصدومیت زوج سالخورده به مرکز فوریتهای پزشکی اقدام به ایمن سازی محل حادثه کردند.

بیاناتی یادآور شد: با حضور عوامل اورژانس در محل حادثه آتش نشانان مصدومان حادثه را با کمک آنان به بیمارستان منتقل کردند.

وی علت این حادثه را نیز مانند حادثه قبلی نشت و تجمع گاز در محیط منزل و انفجار آن پس از ایجاد حرارت عنوان کرد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان از شهروندان خواست با رعایت کامل اصول ایمنی از جمله استفاده از وسایل گازسوز و اتصالات استاندارد از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

کد خبر 3884771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha