به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز، رايس گفته است كه در صدد است تا از عربستان بخواهد تا تلاش بيشتري براي ثبات بخشيدن به عراق انجام دهد و از نفوذ خود در سني هاي عراق براي آرام كردن اوضاع و تشويق اين گروهها به آرامش استفاده كند.
رايس كه در ايرلند و در هنگام عزيمت به خاورميانه صحبت مي كرد، اظهار داشت : در پي آن است تا در ديدار با متحدين آمريكا در منطقه درباره نحوه كمك به دولتهاي عراق، لبنان و همينطور دولت محمود عباس(ابومازن) رايزني كند.
وزير امورخارجه آمريكا سفر دوره اي خود به كشورهاي خاورميانه را از امروز با ديدار از عربستان و ملك عبدالله پادشاه اين كشور آغاز مي كند.
همچنين موضوع هسته اي ايران و روند صلح در خاورميانه از جمله محورهاي ديگر مذاكرات رايس و ملك عبدالله اعلام شده است.
يك مقام سعودي در اين زمينه گفت كه كشورش بر اين گفتگوها به حل و فصل اين بحران اعتقاد دارد.
وزير امورخارجه آمريكا پس از عربستان از مصر و اراضي اشغالي ديدار مي كند و همچنين در نشستي مشترك با حضور وزراي امورخارجه شش كشور عضو شوراي همكاري خليج فارس و وزراي امور خارجه مصر و اردن درمورد تحولات فلسطين و روند صلح خاورميانه مذاكراتي را انجام خواهد داد.
نظر شما