پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ بهمن ۱۳۹۵، ۵:۲۳

با کسب تأیید از مجلس سنا؛

«نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل شد

«نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل شد

مجلس سنای آمریکا با اکثریت آراء فرماندار ایالت کارولینای جنوبی را برای ریاست هیأت نمایندگی دائم آمریکا در سازمان ملل مورد تأیید قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز،‌ مجلس سنای آمریکا روز سه شنبه با اکثریت آراء «نیکی هیلی» فرماندار جمهوریخواه ایالت کارولینای جنوبی را برای ریاست هیأت نمایندگی دائم آمریکا در سازمان ملل مورد تأیید قرار داد و بدین ترتیب،‌ تیم امنیت ملی ترامپ تکمیل شد.

گفتنی است که ۹۶ تن از سناتورهای مجلس سنای فدرال به «نیکی هیلی» رأی مثبت و تنها چهار سناتور به وی رأی منفی دادند که این سناتورها عبارت بودند از «تام اودال»، «کریس کانز»، «مارتین هاینریش» و «برنی ساندرز».

به رغم تمجید اکثر قانونگذاران کنگره از «نیکی هیلی» فرماندار ۴۵ ساله ایالت کارولینای جنوبی،‌ تعدادی نیز از بی تجربگی وی در حوزه روابط خارجی ابراز نگرانی می کنند. گفتنی است که «نیکی هیلی» تنها متصدی مقامات اجرایی در سطح ایالتی آمریکا بوده است.

سناتور کانز در اینباره گفت که «مقام سفیر آمریکا در سازمان ملل نیازمند برخورداری از سطح بالایی از تخصص در امور بین المللی است، و فردی که در حال آموختن در حین خدمت است برای این سمت مناسب نیست». 

کد خبر 3886800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha