به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ندیمی سه شنبه شب در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مبارزه با سرطان اظهار داشت: در کشور ما احتمال بروز سرطان جدید نسبت به دنیا پائین تر است.
اسماعیلی ندیمی ادامه داد: در دنیا ۶۰۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر بروز سرطان رخ می دهد و در کشور ما این میزان ۱۴۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است.
وی افزود: چیزی که نسبت به آن نگران هستیم زنگ خطر شیب افزایش سرطان است که یکی از پیشروترین ها در این زمینه هستیم.
وی یکی از دلایل افزایش سرطان را افزایش سن دانست و گفت: هرم سنی کشور ما بالا نیست و هنوز وقوع بروز سرطان را کمتر از سایر کشورها داریم اما باید هشدارهای لازم را به مردم داد.
۵۰ درصد از سرطانها بعد از وقوع قابل درمان هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه ۵۰ درصد از سرطانها بعد از وقوع قابل درمان هستند، ادامه داد: رژیم غذایی مطلوب و استفاده کمتر از مواد افزودنی و فست فودها، استرس کمتر، فعالیت فیزیکی منظم می تواند در کاهش بروز سرطان موثر باشد.
اسماعیلی ندیمی بیان داشت: شایع ترین سرطان در خانمها سرطان سینه و در آقایان سرطان پوست و پروستات است که اگر این سرطان ها در مراحل اولیه تشخیص داده شود درمان بهتری می توانند داشته باشند.
وی تصریح کرد: عامل مهمی که در ۱۳ سرطان دخالت دارد مصرف سیگار است که متأسفانه در جمعیت خانم ها نیز مصرف سیگار در حال افزایش است که باید در این زمینه هشدار داد.
بهره برداری از بخش ویژه بیماران سرطانی در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان درمان سرطان را هزینه بر دانست و افزود: با اجرای طرح تحول سلامت اکنون ۸۰ درصد هزینه های بیماران سرطانی پرداخت می شود.
اسماعیلی ندیمی خبر داد: بخش ویژه بیماران سرطانی در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان در حال ساخت و ساز است که پیش بینی می کنیم تا انتهای سال آینده به بهره برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اظهار اینکه بعد از حوادث قلبی و عروقی، سرطانها دومین عامل مرگ و میر هستند، خاطرنشان کرد: آلوده کننده های محیطی از جمله سموم دفع آفات نباتی به ویژه کشاورزی در بروز سرطان دخیل هستند.
نظر شما