۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی،

وجود ۵۸۰۰ هیئت مذهبی ثبت شده در آذربایجان شرقی ظرفیتی عظیم است

وجود ۵۸۰۰ هیئت مذهبی ثبت شده در آذربایجان شرقی ظرفیتی عظیم است

تبریز - مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی وجود پنج هزار و ۸۰۰ هیئت مذهبی ثبت شده در استان را یک فرصت بزرگ برای فعالیت های دینی برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی روحانیون تاثیرگذار آذربایجان شرقی گفت: تبلیغات اسلامی مولد انقلاب اسلامی است و این مجموعه منتسب به قرآن و عترت روحانیت و مشخصه اصلی آن انتصاب به دین و روحانیت معظم است بوده و یک مجموعه وسیع است که بعضی از فعالیتهایش چندان برای عموم شناخته شده نیست.

وی افزود: اعزام روحانی به مساجد ،ادارات،کارخانجات برای اقامه نماز و مناسبتهای ویژه،هدایت انجمن‌های اسلامی مساجد، ادارات، کارخانجات، بانک‌ها و مراکز درمانی، استقرار روحانیون مستقر در روستاها، هدایت و نظارت بر فعالیت هیئات مذهبی، کانون مداحان،انجمن شعر اهل بیت(ع)،کانونهای فرهنگی مساجد بخشی از برنامه های این اداره کل به شمار می رود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به حضور روحانیت در روستاها ادامه داد: قبلا ۵۱ روحانی در روستاها استان به صورت مستقر بودند که این تعداد الان به ۶۵ روحانی رسیده است که تا پایان سال به ۸۸ روحانی افزایش خواهد یافت چون متاسفانه در گذشته نتوانسته ایم به طور کامل بعضی از روستاها را پوشش دهیم و به زودی ما شاهد مصوب شدن شورای  فرهنگی، اجتماعی روستاها در حال راه اندازی است تا با محوریت روحانی روستا در راستای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی تلاش و اقداماتی انجام خواهند داد.

وی با اشاره به وجود هیئات مذهبی در استان افزود:الان در استان ۵۸۰۰ هیئت ثبت شده وجود دارد که بیش از۳۰۰۰ از این هیئات در شهر تبریز وجود دارد و از اولین لحظات ورود به این اداره کل  با بوجود آوردن اکیپ‌های نظارتی در محرم امسال با ۳ اکیپ و با حضور در ۲۸ صفر مشهد و برگزاری جلسه با مسئولین تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و نظارت بر هیئات مذهبی استان که در جوار حرم امام رضا(ع) به عزاداری می‌پرداختند از خرافات و نقاط ضعف و قوت هیئات تصویر برداری شد از اهم فعالیت‌های این اداره کل در محرم امسال بود و در کنار آن راه اندازی سامانه طوبی برای مداحان را می توان ذکر کرد که کار سطح بندی و رصد مداحان از عرضه خوانان را برعهده دارد.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به مراسم عزاداری مبلغات سنتی گفت: ساماندهی بانوان جلسه ای با رویکرد استفاده از بانوان حوزوی به جای بانوان جلسه‌ای که به صورت خود جوش به وجود آمده اند و با ‌سواد کم که گاهاً مروج بدعت ها هستند شروع شده است.

وی با اشاره به فعالیت کانون های فرهنگی و تبلیغی مساجد افزود: اکنون در استان ۶۵ کانون فرهنگی و تبلیغی در حال فعالیت در مساجد هستند که مجوز برای انجام فعالیت فرهنگی دارند و در بخش دارالقرآن الکریم نیز می توان به هدایت و اعطای مجوز به ۶۳۰ موسسه و خانه قرآنی در سطح استان اشاره کرد که کارش نظارت موسسات قرآنی کریم آموزش،صدور مجوز و بحث تربیت مربی قرآنی و حافظان قرآنی و مدیریت موسسات قرآنی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و سبک زندگی قرآنی در حال تلاش هستند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی همچنین گفت: مدارس صدرا را می توان مدارس پیشرو حوزوی دانست که از دیگر کارکردهای این مدارس تربیت نیروهای متعهد برای آینده نظام است که با توجه به ظرفیت استان تعداد۶ مدرسه کم است و باید برای افزایش سطح کمی و کیفی مدارس صدرا با مشارکت دولت و جذب خیرین افزایش دهیم.

وی با اشاره به شکل گیری جمعیت بانوان فرهیخته اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به قرار گرفتن دبیرخانه جمعیت بانوان کشور در استان آذربایجان شرقی  این یک فرصت برای استان است تا در خصوص این عرصه فعال تر گردیم چون این جمعیت با توصیه و دستور مقام معظم رهبری شکل گرفته است.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به فعالیت سامانه سجام، آن را باعث ساماندهی اعزام و استفاده بهتر از ظرفیت مبلغین دانست و در پایان سخنان خود گفت: با وحدت و همدلی دستگاه‌های فرهنگی، روحانیت و مجموعه‌های مرتبط می‌توان در عرصه‌های مختلف و در این وانفسای زندگی بشری که به تعبیری عصر سرما خوردگی بشریت بوده  و معنویت گمشده انسان است، تاثیرگذار بوده و برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و رشد فضیلت‌های اجتماعی تلاش کرد.

کد خبر 3887060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha