پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۲۹

در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد تبریز عنوان شد؛

آب موضوعی راهبردی در آینده کشور است

آب موضوعی راهبردی در آینده کشور است

تبریز - نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه و اقدامات جدی در حوزه آب تاکید و آن را از موضوعات راهبردی کشور در چند سال آینده عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شست هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حول محور بودجه سال 96 در حالی به همت کانون توسعه پایدار تبریز در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد که نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در آن حضور داشت.

آب موضوعی راهبردی در چند سال آینده کشور

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به موضوع آب و بحران های موجود در این حوزه گفت: آب یکی از موضوعات راهبردی کشور در چند سال آینده است.

محمدحسین فرهنگی در جمع اساتید این دانشگاه با اشاره به اقدامات مجلس در تنظیم برنامه ششم توسعه کشور بیان داشت: کارگروه های مختلفی برای این امر تشکیل شده و با توجه به اینکه آب و محیط زیست جزو اولویت های مرحله اول کشور تلقی شده، در ارتباط با رودخانه ها، قنات ها، اصلاح خاک و آبیاری تصمیمات قابل توجهی اتخاذ شده است.

وی بیان داشت: در حوزه حمل ونقل و توسعه ریل کشور نیز تصمیمات مهمی توسط کمیسیون اقتصادی مجلس اتخاذ شده که تکمیل راه آهن میانه – تبریز و دو خطه کردن مسیر راه آهن از آن جمله هستند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با رشد مالیاتی استانها گفت: نه تنها در استان آذربایجان شرقی بلکه سایر استانها نیز به این امر معترض هستند.

حل مشکلات جامعه نیازمند برنامه ریزی منطقی و سازمان دهی تمامی نیروهاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: جهت حل مشکلات جامعه، با برنامه ریزی منطقی و سازمان دهی تمامی نیروها می توان تأثیر گذار بود.

دکتر سید جواد انگجی وظیفه دانشگاه را تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه دانست و افزود: نیروی انسانی در حل مسائل مختلف نقش تعیین کننده‌ای دارند و دانشگاه آزاد اسلامی به سهم خود میلیون ها نیروی تربیت شده را به نظام اسلامی تحویل داده است.

وی به مسئله دریاچه ارومیه نیز اشاره و تصریح کرد: شهرهای مختلف می توانند با اتخاذ تمهیدات لازم نظیر صرفه‌جویی در منابع آب، در این مسئله ایفای نقش مثبتی داشته باشند.

کد خبر 3887401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha