پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۲۵

جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد حقوق شهروندی:

افزایش رضایتمندی مردم از برنامه های حقوق شهروندی است

افزایش رضایتمندی مردم از برنامه های حقوق شهروندی است

یاسوج- جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد حقوق شهروندی گفت: تحقق دولت الکترونیک، افزایش رضایت‌مندی مردم، ملاقات عمومی و آشنایی با تکالیف شهروندان از برنامه‌های حقوق شهروندی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ملازاده بعداز ظهر چهارشنبه در نشست صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: یکی از برنامه های مهم دولت صیانت از حقوق شهروندی و گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در نهادهای اجرایی و دستگاهها است.

وی بیان داشت: دستگاه‌های اجرایی و ادارات استانی در این دو حوزه ارزیابی می شوند و دستگاه‌های برتر نیز انتخاب خواهند شد.

ملازاده اظهار داشت: وضعیت استان نسبت به دوسال گذشته با انجام اقدامات فرهنگی، آموزشی و مشاوره‌ای بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به نقطه مطلوب باید آثار این اقدامات را در سطح جامعه مشاهده کرد، گفت: در مبحث عفاف و حجاب کارکنان دولت در این استان وضعیت خوبی وجود دارند اما باید کارکنان بخش خصوصی شرکتها و مراکز تابعه و تحت نظارت رویکرد پر رنگ‌تری نسبت به مقوله حجاب و عفاف داشته باشند.

جانشین قائم مقام وزیر کشور با اشاره به فعالیتهای دولت در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی افزود: در این راستا سازمانی تحت عنوان سازمان اجتماعی با دستور مقام معظم رهبری و تصویب شورای عالی اداری کشور تشکیل شده است.

ملازاده تصریح کرد: رئیس جمهور رئیس این سازمان و قائم مقام آن نیز وزیرکشور است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنج ساله ششم توسعه این برنامه تصویب و به شورای نگهبان ارجاع شده است، گفت: برای اینکه اعتبارات و ساختار این سازمان هویت رسمی بیشتری پیدا کند، این شورا پس از تایید در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می شود.

ملازاده تشکیل این شورا را اقدامی مهم در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلافی و حاشیه نشینی عنوان کرد.

کد خبر 3887618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha