پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۹۵، ۲۲:۴۸

رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل:

تعریض بدون محدودیت معابر اردبیل در دستور کار قرار دارد

تعریض بدون محدودیت معابر اردبیل در دستور کار قرار دارد

اردبیل – رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل تأکید کرد که تعریض بدون محدودیت معابر اولویت دار امسال در دستور کار شورا و شهرداری اردبیل قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، ذکی اله خوشبخت شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای شهر اردبیل تصریح کرد: در ابتدای سال و در تدوین برنامه های شهری تأکید شده بود که شهرداری اردبیل بدون محدودیت تعریض معابر را در دستور کار قرار دهد.

وی افزود: طرح‌هایی که در تعریض معابر پیش بینی شده بدون محدودیت تأمین مالی می‌شود و باید از این ظرفیت استفاده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل با اشاره به تأکید و برنامه های مدنظر، تعریض معابر در سه‌نقطه شهر شامل محله معمار، محله امام خمینی (ره) و محله پیرزگر را ضروری دانست.

وی در خصوص اولویت این مناطق در بحث شهری و شهروندمداری اضافه کرد: انتظار ما توجه به تعریض معابر با توجه به نیاز مبرم شهروندان است.

خوشبخت همچنین با اشاره به اجرای طرح جمع‌آوری دست‌فروشان و بازگشایی سد معبر حد واسط تازه میدان و پیر عبدالملک اضافه کرد: این طرح مورد استقبال مردم و کسبه قرار گرفته است.

وی افزود: به دلیل سد معبر کسبه و شهروندان در این منطقه از شهر دچار مشکلات متعدد شده بودند که با جمع‌آوری رفت‌وآمد و فعالیت روزمره مردم بهبود یافته است.

کد خبر 3887799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha