پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۳۶

استاندار هرمزگان:

هرمزگان به عنوان استان پایلوت برای همکاری با کشور عمان انتخاب شد

هرمزگان به عنوان استان پایلوت برای همکاری با کشور عمان انتخاب شد

بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: هرمزگان به عنوان استان پایلوت برای همکاری با کشور عمان انتخاب شد تا روابط دو کشور از طریق این استان توسعه یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، جاسم جادری چهارشنبه شب در حاشیه سیزدهمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، با اشاره به رسیدگی و رفع برخی از مطالبات در این نشست، عنوان کرد: برای بخش آب و همچنین رفع خسارت های وارد شده به بخش برق در سیل اخیر، اعتبارات لازم از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اختصاص یافت.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به دیگر تصمیمات اتخاذ شده امیدواریم بخشی از مشکلات در روستاها و همچنین مسکن مهر رفع شود.

استاندار هرمزگان همچنین از اختصاص یک ردیف مستقل بودجه ای برای جزیره ابوموسی در بودجه سال آینده خبر داد و افزود: در راستای راهبری بهتر امور در شهرستان ابوموسی این ردیف مستقل برای اولین بار در بخش های جاری و عمرانی اختصاص یافته است.

جادری به سفر اخیر خود به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت به کشور عمان اشاره کرد و بیان داشت: در این سفر که تجار بخش خصوصی استان نیز حضور داشتند، نمایشگاه محصولات کشورمان که ۱۲ غرفه با ۴۰ شرکت کننده آن از هرمزگان بود، در عمان برپا شد.

وی تصریح کرد: همچنین در دیدارها و نشست های برگزار شده در این سفر مقرر شد، هرمزگان به عنوان استان پایلوت برای همکاری با کشور عمان انتخاب شود تا روابط دو کشور از طریق این استان توسعه یابد.

کد خبر 3887974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha