به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید امیرمحسن ضیائی که ریاست کارگروه «کاهش خطرپذیری و تقویت پاسخگویی در مناطق شهری» در نشست منا را عهده دار بود، بر حساسسازی جامعه و افزایش آگاهی آنها نسبت به خطرات موجود در جامعه تاکید کرد.
وی در این کارگروه همچنین بر شناسایی عوامل اصلی، آگاهسازی و حساسسازی جامعه به خطرات موجود در جامعه، تهیه نقشه خطر، همکاری همهجانبه با دولت و تمامی دستاندرکاران و تهیه منابع کافی برای پاسخگویی مناسب و تقویت عوامل اجرایی تاکید کرد.
در این کارگروه نمایندگانی از جمعیتهای هلال احمر مصر، امارات، گروه مشورتی مدیریت سوانح فدراسیون بینالمللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر و نهاد راکفلر در خصوص مهاجرین و آسیبپذیری شهرها، حساسسازی جامعه و افزایش آگاهی از خطرات موجود، بهبود برنامهریزی در مناطق شهری و ارزش افزوده کار جمعیتهای ملی در زمینه خطرات شهری، راههایی برای کاهش خطر سوانح در مناطق شهری سخنرانی کردند.
نظر شما