پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۴۸

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل به مهر خبر داد؛

برخورد با قاچاق داروهای تولید داخل از اردبیل

برخورد با قاچاق داروهای تولید داخل از اردبیل

اردبیل – مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از برخورد جدی با قاچاق داروهای ارزان تولید داخل که در کشورهای دیگر قیمت به مراتب بالاتری دارند خبر داد.

حسین نجف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: برخی داروها که در کشور تولید شده و قیمت پایینی نیز دارند در کشورهای همسایه قیمت به مراتب بالاتری داشته که موجب می‌شود برخی افراد سودجو به قاچاق دارو اقدام کنند.

وی افزود: از جمله داروی استامینوفن که در بازار داخلی قیمت پایینی دارد به صورت قاچاق به برخی کشورها وارد شده و با قیمت گزاف به فروش می‌رسد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان متذکر شد: در عین حال برخی داروهای قاچاق وارد استان می‌شود که یا از استان به مبادی دیگر ارسال شده یا توزیع می‌شود.

نجف زاده در خصوص نوع این داروها افزود: متأسفانه داروهای لاغری، تقویت‌کننده قوای جنسی و حتی سقط‌جنین در بین این داروها مشاهده شده است.

وی با تأکید به برخورد با قاچاق هرگونه دارو به استان اضافه کرد: اخیراً محموله‌ای شامل ۷۷ نوع دارو و مواد آرایشی قاچاق منهدم شده است و تعزیرات حکومتی بدون اغماض با افراد مجرم برخورد می‌کند.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی استان محموله داروی قاچاق در مشگین شهر نیز شناسایی شده که فعلا حکم قطعی در خصوص آن صادر نشده است.

کد خبر 3889405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha