به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا مومنیان صبح سه شنبه، در حاشیه بازدید از روند آماده سازی نمایشگاه کتاب کاشان در مصلای بزرگ بقیه الله الاعظم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیش از ۶۷۰ ناشر برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که با وجود استقبال چشمگیر آنها به دلیل محدودیت فضا تنها شاهد حضور ۳۰۰ ناشر در ۱۷۰ غرفه فروش کتاب خواهیم بود.
وی افزود: سیصد و بیست و پنجمین نمایشگاه استانی کتاب و دومین نمایشگاه سراسری کتاب کاشان از تاریخ ۱۳ تا ۱۸ بهمن در این شهرستان برگزار می شود که این نمایشگاه با حضور سید عباس صالحی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسول زرگرپور استاندار اصفهان روز سیزدهم بهمن افتتاح خواهد شد.
رئیس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه سراسری کتاب کاشان تصریح کرد: کاشان با داشتن پیشینه قدیمی که در حوزه تاریخ و فرهنگ کشور دارد به عنوان شهر دارالمومنین شناخته می شود و بر این اساس برازنده است که رخدادهای فرهنگی در سطح ملی و در تراز نام این شهر برگزار کنیم.
وی یکی از نواقص حوزه فرهنگی کشور میزان پایین سرانه مطالعه بویژه در نسل جوان دانست، افزود: با برگزاری نماشگاه های کتاب شاهد رشد سرانه مطالعه در کشور خواهیم بود و این برنامه ها می تواند حوزه فرهنگی را غنی تر و میزان مطالعه را افزایش دهیم.
مومنیان با اشاره آمادگی کاشان برای یکی از بزرگترین رویداد های فرهنگی در حوزه کتاب کشور تاکید کرد: تلاش مجموعه مسئولان شهرستان در حوزه های فرهنگی و اجرایی پشتیبانی کامل از دومین نمایشگاه سراسری کتاب در کاشان است.
نظر شما