پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۱۶

در راستای آشنایی با تاریخ کشور؛

دختران مؤسسه سما در قروه آرمان های انقلاب را ارج نهادند

دختران مؤسسه سما در قروه آرمان های انقلاب را ارج نهادند

قروه- دختران مؤسسه سما در قروه در دیدار با خانواده شهدا در راستای زنده نگهداشتن آرمان های شهدا و آگاهی از تاریخ به حفاظت از ریشه های انقلاب احترام گذاشته و آن را ارج نهادند.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه اعضای مؤسسه وقف شده دختران بی سرپرست سما در شهرستان قروه در گرامیداشت ایام دهه فجر با خانواده جانباز شهید احمدعلی فعله گری در راستای آشنایی با تاریخ کشور و دفاع از حقوق شهروندی و انسانی خود، دیدن کردند.

مسئول مؤسسه سما در این دیدار تعداد اعضای مرکز را با اضافه شدن یک عضو جدید ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: یکی از فعالیت های مؤسسه برای بیان وقایع اجتماع و نشان دادن آنچه بر تاریخ کشور گذشته گرامیداشت مناسبت های مختلف همانند دهه فجر است.

جمال منوچهری با اشاره به نقش شهدا در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین پایداری بعد از آن، افزود: شهدا انفاق کنندگان جان خویش برای آزادی نسل امروز بودند که باید با احترام به راه آنان نگهدار آرمان هایشان باشند.

وی دیدار با خانواده های شهدا، امام جمعه و فرماندار، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان و برگزاری جشن پیروزی انقلاب را از جمله برنامه های قابل اجرا در مؤسسه دانست.

در ادامه فرزند ارشد شهید احمدعلی فعله گری راه اندازی مؤسسه سما را یک کار بزرگ و ویژه نه تنها در شهرستان بلکه در استان عنوان کرد و گفت: با توجه به اوضاع جامعه و نابسامانی اجتماعی این فکر و ایده برای افرادی که در معرض آسیب های بسیاری هستند مهم و ستودنی است.

هادی فعله گری توجه به این گونه کارها را ارزشمند خواند و تصریح کرد: باید این گونه مراکز توسعه یافته و افرادی که به حمایت های اجتماعی نیاز دارند را تحت پوشش گرفته و الگویی برای آینده و دیگر مناطق بود.   

 لازم به ذکر است شهید احمدعلی فعله گری در سال ۶۴ در عملیات والفجر ۸ به جانبازی ۳۰ درصدی می رسد و پس از آن به استخدام شبکه بهداشت و درمان شهرستان درآمده و در حین انجام وظیفه و خدمت به مردم بر اثر سانحه تصادف در سال ۷۴ به درجه رفیع شهادت نائل می شود. از شهید فعله گری پنج فرزند شامل سه پسر و دو دختر به یادگار مانده است.  

کد خبر 3894794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha