پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲

در ایام دهه فجر برگزار می شود؛

سلسله نشست های عمومی و تخصصی «چله انقلاب» در خراسان شمالی

سلسله نشست های عمومی و تخصصی «چله انقلاب» در خراسان شمالی

بجنورد- مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان شمالی از برگزاری سلسله نشست‌های عمومی و تخصصی با عنوان «چله انقلاب» طی ایام‌الله دهه فجر در این استان خبر داد.

هاشم شیرازیان در گفتگو با خبرنگار مهر، «چله انقلاب» را یکی از برنامه های ویژه ایام دهه فجر در خراسان شمالی برشمرد و اظهار کرد: برنامه های اجرایی چله انقلاب در بجنورد در قالب سه برنامه نشست عمومی، نشست تخصصی و نشست دانش آموزی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: سلسله نشست های عمومی و تخصصی «چله انقلاب» مجموعه ای از نمایشگاه ها، خدمات اجتماعی و برنامه های ترکیبی ویژه بزرگداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است که با هدف معرفی کامل اهداف و دستاوردهای این ایام برگزار می شود.

شیرازیان با بیان اینکه این برنامه به همت کانون فرهنگی و هنری علامه امینی بجنورد برگزار می شود، عنوان کرد: تقویت گفتمان انقلاب اسلامی، انسجام، همبستگی و تقویت بنیه بصیرتی نیز از موضوعات نشست تخصصی است که ویژه مدیران تشکل ها و فعالان فرهنگی برگزار می شود.

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان شمالی گفت: نشست دانش آموزی نیز با حضور نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال و با رویکرد فعال شدن نسبت به تعامل با مخاطب نوجوان و ایجاد نگاه مثبت به منظور  ارتباط با انقلاب و نقش آفرینی آنان در ساختن آینده برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سلسله نشست های مردمی چله انقلاب شامگاه چهارشنبه سیزدهم بهمن ماه در مهدیه اسفراین با حضور جمعی از مردم و مسئولان شهرستانی و با سخنرانی حجت الاسلام حسین جوشقانیان، مدیر کارگروه دفاع مقدس بنیاد خاتم الاوصیا و دبیر شبکه ملی وارثون برگزار شد.

کد خبر 3895058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha