پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲

به مناسبت دهه فجر؛

۲ پروژه اقتصادی در حوزه کشاورزی شاهرود افتتاح شد

۲ پروژه اقتصادی در حوزه کشاورزی شاهرود افتتاح شد

شاهرود - مدیرجهاد کشاورزی شاهرود از افتتاح دو پروژه اقتصادی در حوزه کشاورزی بخش مرکزی شهرستان خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۹۰۰میلیون تومان اعتبار صرف شده است.

محمدرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح طرح‌های جهاد کشاورزی در بخش مرکزی شاهرود، ابراز داشت: مجتمع گاو شیری دهملا بااعتباری بالغ‌بر ۶۵۰میلیون تومان از آورده بخش خصوصی با میزان اشتغال‌زایی سه نفر و در زمینی به مساحت شش هزار و ۷۰۰مترمربع و زیربنای یک هزار و ۷۰۰مترمربع یکی از طرح‌های اقتصادی بخش مرکزی شاهرود در راستای تولید گوشت و شیر است که در سومین روز از دهه مبارک فجر به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: این مجتمع دارای ظرفیت ۶۰رأس دام مولد قادر به تولید ۵۴۰تن شیر و ۹تن گوشت قرمز در سال است که می‌تواند به تولید مولد و دائم طی مدت‌زمان کوتاهی برسد.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود درباره دیگر پروژه بخش مرکزی این شهرستان نیز توضیح داد: مجتمع گلخانه‌ای دهملا در زمینی به مساحت پنج هزار و ۴۰۰مترمربع و سطح زیر کشت سه هزار مترمربع از دیگر طرح‌های اقتصادی بخش مرکزی شاهرود است که به بهره‌برداری رسید.

قاسمی همچنین بیان داشت: ظرفیت نهایی این طرح تولید ۳۰تن سیفی‌جات در سال است که بااعتبار ۲۶۰میلیون تومان برای سه نفر اشتغال‌زایی کرده است.

وی افزود: با توجه به مشکلات بخش کشاورزی در مقوله آب و ضرورت عدم گسترش سطح زیر کشت، سیاست ترویج کشت گلخانه‌ای باهدف صرفه‌جویی در مصرف آب‌وخاک، اشتغال‌زایی در تمام طول سال و تحقق اقتصاد مقاومتی توسط جهاد کشاورزی شاهرود ترویج می‌شود که امروز خوشبختانه شاهد استقبال خوبی از این مجموعه‌های گلخانه‌ای در شاهرود بوده‌ایم به‌نحوی‌که مجتمع گلخانه‌های روستای دهملا طی سال‌های اخیر تأسیس‌شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود همچنین گفت: از مجموع ۱۹۸هزار هکتار اراضی کشاورزی استان، ۴۹هزار هکتار متعلق به شاهرود است که از این میزان، ۱۵.۷هزار هکتار به بخش باغات و ۱۶.۳هزار هکتار متعلق به بخش زراعت است همچنین از مجموع ۴۳هزار و ۶۷۱ بهره‌بردار بخش کشاورزی، ۱۲هزار و ۵۵۱ نفر بهره‌بردار، در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

قاسمی بیان داشت: ظرفیت خوبی در حوزه کشت گلخانه‌ای شاهرود وجود دارد که با توجه به اعتبارات در نظر گرفته‌شده برای بخش گلخانه کشور، شاهرود می‌تواند پیشرفت‌های قابل‌توجهی در این بخش داشته باشد.

کد خبر 3895247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha