مدیرکل فنی و حرفه ای استان سمنان در خلال بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فنی و حرفه ای خواهران شاهرود گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه یوم الله دهه فجر فرصت مناسبی است تا با بهره گیری از آن توانمندی های حوزه فنی و حرفه ای در دید عموم قرار گیرد، ابراز داشت: قلم زنی، منبت کاری، معرق و چرم دوزی از جمله محصولاتی است که عمدتا در این نمایشگاه وجود دارد که نشان می دهد حضور بانوان در این عرصه علاوه بر یادگیری هنر به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی خانوار نیز کمک می کند.
ابراهیم محمودی با اشاره به سابقه هنر صنایع دستی در دیار قومس، گفت: چنین به نظر می رسد که در این بین اگر بتوانیم با خدمات حرفه ای و ارائه سه رکن آموزش تولید و بازار یابی مثلثی را ایجاد کنیم در نهایت زمینه رشد مشاغل خرد و کوچک فراهم شده و به اقتصاد خانواده کمک می کند.
وی ضمن تاکید بر اینکه رشد فنی حرفه ای نیز باید همگام با فناوری نوین باشد، ابراز داشت: با استفاده از نرم افزارهای ارتباطی می توان آخرین تولیدات را معرفی کرد که این امر گامی برای افزایش خوداشتغالی به شمار می رود و یا با استفاده از رایانه و نرم افزار طراحی را آموزش داد و کارگاه های آموزشی را برگزار کنیم.
محمودی در ادامه تصریح کرد: همگام با تکنولوژی دو سامانه جدید در سازمان آموزش فنی و حرفه ای به نام سامانه شناسه محتوای الکترونیکی یادگیری مهارت (شمیم) و نشان مهارت آموزی الکترونیک (نما) باعث شد تا در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای گامی فراتر برداریم و منحنی بهره وری این نهاد را سیر صعودی بخشیم.
وی یکی از اهداف دولت را توانمند سازی حوزه نیروی انسانی دانست و تصریح کرد: معتقدیم هر چه افراد در زمینه های مختلف توانمند تر باشند آن جامعه پله های رونق اقتصادی را سریعتر طی خواهد کرد لذا به این منظور سازمان فنی و حرفه ای با آموزش مهارت ها به افراد آنها را وارد بازارهای کسب و کار آماده می کند.
این نمایشگاه همه روزه تا پایان دهه مبارک فجر به جز ایام تعطیل از ساعت ۹الی ۱۲ آماده میزبانی از علاقه مندان خواهد بود.
نظر شما