پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۰۲

در سومین روز از نمایشگاه کتاب استان اصفهان؛

۴ اثر در حوزه ادبیات و نمایشنامه در کاشان رونمایی شد

۴ اثر در حوزه ادبیات و نمایشنامه در کاشان رونمایی شد

کاشان - همزمان با سومین روز از برگزاری دومین نمایشگاه سراسری کتاب کاشان از چهار اثر در حوزه ادبیات و نمایشنامه توسط انتشارات ادبستان نوین، طی آیینی با حضور استاد صائم کاشانی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر جمعه و همزمان با سومین روز از برگزاری دومین نمایشگاه سراسری کتاب کاشان از چهار اثر در حوزه ادبیات و نمایشنامه توسط انتشارات ادبستان نوین، طی آیینی با حضور استاد علی اصغر صائم کاشانی رونمایی شد.

 در این آیین کتاب شعر «تب زخمی غزل» نوشته مهناز سادات رضوی با تیراژ یک هزار نسخه و مجموعه نمایشنامه با موضوع دفاع مقدس «باد اومد و با خود برد دنیای خیالی را» نوشته مهدی صفاری نژاد در یک‌هزار نسخه رونمایی شد.

همچنین در این آیین مجموعه «ترانه قلبم برای تو» سروده محسن سلطانی در تیراژ یکهزار نسخه و «تاثیر نقاشی اروپایی و نقاشی ایران در بازه زمانی صفویه تا قاجار» نوشته هدا مقدم منش در یکهزار نسخه رونمایی شد.

رئیس انجمن فرهنگی، ادبی سخن کاشان در این آئین اظهار داشت: شاعر از مادر، شاعر متولد می شود بنابراین شعر ذاتی است و اکتسابی نیست.

سید علی‌اصغر صائم‌کاشانی قدرت بیان و تناسب کلام را نشانه ذوق شاعر دانست و گفت: این مشخصه ها و رعایت عناصر اصلی شعر فارسی شامل مفهوم و قالب مفهوم و  توجه به اهمیت مضمون موجب پیشرفت شاعر است.

وی تاکید کرد: شاعر همچنین باید در کوتاهترین زمان از زیباترین مضمون ها بهره جسته و اثری نو خلق کند.

استاد صائم کاشانی با اشاره به جایگاه شعر و  ادب در دیار باستانی و ادب آفرین کاشان گفت: این جایگاه در توسعه فرهنگی و ماندگاری نام کاشان نقشی دیرپا و بسیار افسانه ساز دارد.

وی افزود: ادیبان و شاعران و قلم بدستان این دیار را در تمام زمینه های شعری، ادبی، نویسندگی، پژوهش و تحقیقات همواره سرآمد دیگر شهرهای ایران می شناسند.

وی تلاش شاعران جوان در جهت چاپ آثار خود را مقدمه ای برای اعتلای شعر و ادب در آینده کشور عنوان کرد.

کد خبر 3895707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha