پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰

امام جمعه دماوند:

توان امدادی دماوند تقویت شود/ تلاش مسئولان برای مدیریت بحران

توان امدادی دماوند تقویت شود/ تلاش مسئولان برای مدیریت بحران

دماوند – امام جمعه دماوند ضمن اشاره به بحران بارش برف در دماوند و فیروزکوه خواستار تجهیز پایگاه امدادی در این شهرستان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام  کاظم فتاح‌دماوندی در خطبه های نماز جمعه امروز با اشاره به مشکل بارش سنگین برف در این شهرستان گفت: با توجه به حوادث جاده های هراز و فیروزکوه باید امکانات امدادی در این مناطق تقویت شود و کمبود ها رفع شود.

وی ادامه داد: شب گذشته به دلیل برف و وزش باد شدید در منطقه آبعلی و امامزاده هاشم(ع) و گردنه سرها و چنار غرب مسافران با مشکلات بسیاری مواجه شدند.

امام جمعه دماوند با اشاره به تلاش های انجام شده توسط دستگاه های مختلف گفت: ستاد بحران در فرمانداری تشکیل شد و با وجود تمام مشکلات، امدادرسانی صورت گرفت، با توجه به وضعیت جوی منطقه باید با تقویت توان امدادی از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنیم.

وی بیان کرد: بسیاری از مسافران شب گذشته با توجه به خدمات صورت گرفته به مقصد رسیدند و این تلاش های قابل تمجید است.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی در خصوص بحران برف گفت: باید با توجه به پیش بینی های هواشناسی ستاد حوادث آمادگی های لازم را کسب کند و اقدامات لازم را انجام دهد.

کد خبر 3895849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha