موسی میرزایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر دو دستگاه گریدر، دو دستگاه برف روب، یک دستگاه تراکتور، دو دستگاه لودر و ۲۰ دستگاه خودرو شن پخش کن در سطح جادههای شهری مشغول به فعالیت هستند.
وی همچنین به فعالیت ۱۵۰ نیرو برای پخش شن و نمک اشاره کرد و گفت: علاوه بر اینها ۳۰ نیروی فضای سبز مشغول بکار هستند.
میرزایی با اشاره به فعالیت و خدمت رسانی ۴۰ نیروی خدماتی در حوزه خدمات شهری، عنوان داشت: همچنین هم اکنون به منظور خدمت رسانی هر چه سریعتر و بازگشایی معابر و جلوگیری از حوادث ۳۰ دستگاه خودرو سبک شهرداری و ۳۵ خورو اتشنشانی در اماده باش هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در سطح شهر هیچ مشکلی در حوزه خدمات شهری وجود ندارد و در صورت بروز مشکل نیز به سرعت مشکل حل شده است.
وی با اشاره به گرفتارشدن برخی شهروندان در بند دره بیرجند بیان کرد: شهرداری بیرجند تعدادی خودرو و امکانات امدادی برای نجات در راه ماندگان بند دره بیرجند اعزام کرده است.
نظر شما