به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام علی دوستی نژاد ظهر امروز شنبه در همایش نقش زنان روستایی در پیروزی انقلاب اسلامی در روستای یالغوزآغاج از توابع شهرستان قروه، اظهار داشت: در دین اسلام بالاترین جایگاه از آن زنان است و این مهم با پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت امام خمینی (ره) از زنان برای مشارکت بیشتر برجسته تر شد.
به گفته وی نه تنها در پیروزی انقلاب که بعد از انقلاب زنان حضوری مؤثر داشتند و آنان بودند که با آماده سازی فضای جامعه به دفاع از کشور در جنگ تحمیلی پرداختند و پس از آن در دوران سازندگی هم استقامت فکری خود را برای رسیدن به توسعه راهی کردند.
دوستی نژاد با بیان اینکه حضور و وجود زنان است که جامعه را می سازد، افزود: جامعه سالم از تأثیرپذیری مدیریت سالم بانوان در خانواده شکل می گیرد و این مهم می تواند تقویت کننده جایگاه بانوان در اجتماع باشد.
وی الگوبرداری از حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (ع) را برای خانواده و اجتماع در راستای تقویت مکاتب اخلاقی مهم دانست.
نظر شما