پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۱۵

دردهه مبارک فجر؛

۹ پروژه‌ گازرسانی به روستاهای شهرستان بیجار به بهره برداری رسید

۹ پروژه‌ گازرسانی به روستاهای شهرستان بیجار به بهره برداری رسید

سنندج-پروژه گازرسانی به ۹ روستای شهرستان بیجار به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور مدیر عامل شرکت گاز استان، فرماندار، امامان جمعه اهل تسنن و تشیع به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگارمهر، مدیرعامل شرکت گاز کردستان در مراسم بهره برداری از این پروژه ها که شامگاه روز گذشته برگزار شد، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه ساکنان روستاهای خان کندی، شریف کندی، چتاق، کله زان، سلطان آباد چتاق، قزلجه، میدان مظفر خان، حسین آباد، خوش مقام از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‌شوند.

احمد فعله گری عنوان کرد: برای گازرسانی به این روستاها یک عدد ایستگاه تقلیل فشار T.B.S با ظرفیت ۲۵۰۰ متر مکعبی نصب و ۴۹ هزار متر شبکه گذاری در سایزهای مختلف لوله‌های پلی اتیلن و ۴۶۵ مورد انشعاب نصب شده است.

وی هزینه گازرسانی به این پروژه‌ها را ۳۹ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: با افتتاح این پروژه ۴۷۶ خانوار با جمعیتی معادل دو هزار و ۷۲۰ نفر در این ۹ روستا از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: با گاز دار شدن این روستاها، سالیانه به طور متوسط یک میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر در مصرف سوخت مایع صرفه‌جویی می‌شود.

فعله گری ادامه داد: در حال حاضر ۱۲۰روستای شهرستان بیجار از نعمت گاز طبیعی برخورداست که با گاز رسانی به این ۹ روستا تعداد روستاهای گازدار شهرستان بیجار به ۱۲۹ مورد افزایش می یابد .

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: در حال حاضر تعداد مشترکین گاز طبیعی شهرستان بیجار ۲۷ هزار و ۴۲۶ مشترک است که از این میزان تعداد ۷ هزار و ۴۴۸ مشترک روستایی و ۱۹ هزار و ۹۷۸ مشترک شهری است.

کد خبر 3898296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha