پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۵۷

در راستای اهداف پویش مبارزه با سرطان؛

همایش پیاده‌روی خانوادگی در بوشهر برگزار شد

همایش پیاده‌روی خانوادگی در بوشهر برگزار شد

بوشهر - همایش پیاده‌روی همگانی به‌مناسبت پویش ملی مبارزه با سرطان و با هدف ترویج ورزش در بین خانواده‌ها و ارتقای آگاهی مردم در زمینه اهمیت تحرک در پیشگیری از سرطان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صبح دوشنبه در این مراسم اظهار داشت: سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان محسوب می‌شود.

محمد مهدی خواجه‌ئیان اضافه کرد: رشد سریع و نگران‌کننده سرطان نیاز به توجه جدی هر جامعه‌ای دارد و بنابراین کاملا روشن است که برای غلبه بر این بیماری خزنده و مرگبار نیاز به مشارکت تمامی آحاد جامعه و یک عزم ملی است.

وی در رابطه با نقش ورزش در کنترل بیماری سرطان اظهار داشت: ۳۰ دقیقه ورزش متوسط تا شدید روزانه می‌تواند در پیشگیری بسیاری از سرطان‌ها شما را یاری کند.

خواجه‌ئیان بیان کرد: ورزش در بیماران مبتلا به سرطان نیز می‌تواند طول عمر آنها را به شدت افزایش دهد و از بازگشت مجدد جلوگیری کند. اگر علاقمند به مبارزه با سرطان هستید یا می‌خواهید از ابتلا به آن مصون بمانید ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

این حرکت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با هدف حساس‌سازی و توجه بیشتر مردم نسبت به شعار هفته ملی سرطان(اصلاح باورها، راه مبارزه با سرطان) برگزار شد و جمع کثیری از مردم از مسیر پارک صدف تا پارک مرجان پیاده روی کردند.

در پایان به شرکت‌کنندگان در این همایش به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

کد خبر 3898364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha