پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۳۸۵، ۹:۲۱

عناوين مهمترين خبرهاي جهان از شب گذشته تا كنون

عناوين مهمترين خبرهاي جهان از شب گذشته تا كنون

خبرگزاري مهر - گروه بين الملل : عناوين مهمترين خبرهاي جهان از شب گذشته تا كنون به نقل از خبرگزاري ها به اين شرح است :

- ژاپن امروز تاكيد كرد كه گفتگوها بر سر بزرگترين پروژه ميدان نفتي ايران با وجود آنكه تهران اعلام كرده كه توكيو فرصت خود را براي مشاركت در اين پروژه از دست داده، همچنان برقرار است .

- آمريكا روز گذشته مستقيما به كره شمالي هشدار داد كه اگر آزمايش هسته اي خود را انجام دهد، با واكنش بين المللي روبرو خواهد شد.

- قرار است ناتو (پيمان آتلانتيك شمالي) از امروز فرماندهي نظاميان در شرق افغانستان به رهبري آمريكا را بر عهده بگيرد.

- دو فلسطيني شب گذشته پس از حمله هواپيماهاي جنگي رژيم صهيونيستي به خودروي آنها در شهر رفح به شهادت رسيدند.

- روزنامه تايمز نوشت : انگليس در حمايت از وزير امور خارجه كره جنوبي به عنوان كانديداي دبيركلي سازمان ملل در جستجوي پستهاي عالي در اين نهاد بين المللي است.

- يك نظرسنجي جديد نشان داد كه نظاميان آمريكايي در عراق و افغانستان فاقد تجهيزات مناسب هستند و از مشكلات جدي رواني و جسماني رنج مي برند.

- 4 نظامي آمريكايي در حملات روز گذشته در بغداد كشته شدند.

- درگيري بين نيروهاي امنيتي هند و شورشيان پاكستان در هتلي در"سريناگار"، امروز وارد دومين روز خود شد كه تا كنون 5 نفر در اين درگيريها كشته و 22 تن مجروح شده اند.

- ژاپن امروز اعلام كرد كه در جستجوي يك قطعنامه قاطع سازمان ملل عليه كره شمالي خواهد بود كه در صورت انجام يك آزمايش هسته اي به طور فرضي اقدام نظامي را ممكن مي كند.

کد خبر 389859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha