حجت الاسلام فیروز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری همایش طلایه داران فجر آفرین خبر داد و افزود: این همایش ۲۱ بهمن ماه در سازمان اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در این همایش ۱۵۰ نفر از روحانیون و رزمندگان و نیروهای فعال در این همایش حضور دارند، اظهار کرد: رزمندگان زنجانی در هشت سال دفاع مقدس همیشه پیشتاز بودند و در اکثر عملیاتها حضور داشتند و از استان زنجان شهیدان و جانبازان زیادی تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب، دفاع مقدس و رشادتهای رزمندگان را ندیدهاند و باید امروز این افتخارات برای این نسل به خوبی تبیین شود.
خسروی تاکید کرد: ایام دهه فجر فرصت خوبی برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و باید از این فرصت ارزشمند در راستای بصیرت افزایی مردم استفاده شود و در این میان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان در این راستا مدیریت و برنامه ریزی لازم را دارد.
وی گفت: دهه فجر فرصت خوبی برای نشان دادن ابهت و اقتدار ایران است و اینکه جوانان بدانند که در زمان انقلاب استکبار درصدد براندازی نظام بود ولی با مدیریت مدبرانه امام خمینی(ره) و مردم هرگز موفق نشدند.
خسروی تاکید کرد: باید رشادت های رزمندگان در خصوص دفاع از حرم به خوبی در زنجان گرامی داشته شود.
نظر شما