به گزارش خبرگزاري مهر، در ادامه توضيحات وزارت بهداشت آمده است: طرح انتزاع بخش آموزش پزشكي از وزارت بهداشت و الحاق آن به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مجلس شوراي اسلامي در دست بررسي است و يكي از اهداف فرعي كه طراحان ادغام وزارت رفاه و بهداشت ذكر كرده اند، جدا كردن بخش آموزش پزشكي از وزارت بهداشت به دليل بزرگ شدن اين وزارتخانه است.
بر اساس اين گزارش، وزارت بهداشت در ادامه توضيحات خود آورده است: سابقه اين اقدام در زمان مجلس ششم نيز وجود داشت كه در جريان بررسي قانون تشكيل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارائه پيشنهادي در صحن علني مجلس اين مساله مورد تصويب قرار گرفت و سپس با رايزني رياست وقت جمهوري و رياست وقت مجلس شوراي اسلامي موضوع بار ديگر منتفي شد.
در ادامه اين توضيحات در مورد وضعيت درماني كشور در صورت الحاق آموزشي پزشكي به وزارت علوم آمده است: هم اكنون مهمترين و پيچيده ترين درمان ها در مراكز دانشگاهي ارائه مي شوند و غير از موارد انگشت شماري از اعزام به خارج كه به علت نبودن دستگاه هاي مورد نياز و يا به اصرار همراهان بيماران انجام مي پذيرد، تقريباً هيچ عمل جراحي يا فرآيند تشخيص و درماني نيست كه در داخل كشور قابل ارائه نباشد و شبكه ارجاع نيز به اين قطب هاي درماني كاملاً وابسته است.
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: حذف بيمارستان هاي آموزشي از جرگه درمان و واگذاري امور صرفاً آموزش به آنها ضمن اينكه باعث هدر رفتن امكانات مي شود عملاً به خدمات درماني كشور نيز لطمه زيادي وارد خواهد ساخت و دسترسي وسيع اقشار كم درآمد به خدمات فوق تخصصي را از بين خواهد برد.
در ادامه اين توضيحات آمده است: از مجموع 80 هزار تخت فعلي در اختيار وزارت بهداشت حدود 40 هزار تخت به صورت آموزشي اداره مي شود كه حذف اين خدمات به هيچ وجه جبران پذير نخواهد بود.
نظر شما