به گزارش خبرنگار مهر، ایرج شهین باهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نشست بررسی بودجه پیشنهادی سال ٩٦ شهرداری تبریز گفت: با وجود مصوبات و پیگیری های شورای شهر در رابطه با افزایش بودجه و خدمات شهری و محله ایی و اجرای پروژه های عمرانی در مناطق محروم و کم برخوردار تبریز برای رفع کمبودها و توسعه متوازن شهر، بارها شاهد بودیم که مناطق برخوردار شهرداری در بودجه بعنوان معین پروژه های مناطق کم برخوردار انتخاب شده اند.
وی ادامه داد: متاسفانه در بسیاری از موارد این مناطق به تعهدات خود عمل نکرده اند و این امر باعث عدم اجرا و یا تعطیلی پروژه ها در مناطق محروم و محروم تر شدن این مناطق شده و در مقابل مناطق پردرآمد شهرداری بدنبال محلی برای هزینه کرد می روند.
رئیس کمسیون عمران و توسعه شورای شهر افزود: به همکاران شورا یادآور می شوم که در انتخابات بارها شعار توسعه متوازن و تجمیع درآمدهای شهرداری را داده اند و عمل نشده و باید امسال تامین بودجه مناطق کم برخوردار را از محل شهرداری مرکز پیش بینی کنیم تا ضمانت اجرا داشته باشد.
شهین باهر توسعه حمل و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی هوا و ترافیک و استرس های شهری و حرکت به سوی شهر انسان محور را از مهمترین اولویت ها در رویکرد بودجه شهرداری برشمرد و همچنین احیا بافت تاریخی و فضاهای گردشگری را در سال ٩٦ لازمه ٢٠١٨ تبریز عنوان و بر تعیین و تصویب بودجه قابل توجه برای شهر جدیدالحاق باسمنج تاکید کرد.
نظر شما