پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹

کشته شدن یک فرمانده ارشد استقلال طلبان در شرق اوکراین

کشته شدن یک فرمانده ارشد استقلال طلبان در شرق اوکراین

یک نظامی ارشد استقلال‌ طلبان در دونتسک واقع در شرق اوکراین کشته شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «میخاییل تولستی»( ملقب به گیوی) یکی از فرماندهان ارشد استقلال طلبان در شرق اوکراین در طی یک انفجار کشته شد.

وزارت دفاع جمهوری دونتسک اعلام کرد که مسئولیت کشتن شدن این فرمانده بر عهده نیروهای ویژه اوکراین است.

وزارت دفاع دونتسک، گفته است که این اقدامات در ادامه جنگ تروریستی شروع شده در کی یو بر علیه مردم دونباس است.

همچنین دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اظهار داشت که این سخنان در راستای تلاش  برای بی ثبات کردن اوضاع در دونباس است.

تولستی از می ۲۰۱۴ در درگیری های منطقه ایلووایسک شرکت داشته و از سپتامبر همان سال در فرودگاه دونتسک، مشغول بوده. وی در سپتامبر ۲۰۱۶ فرمانده ارتش دونتسک شد.

شایان ذکر است که این اولین کشته شده دونتسک نیست و در سپتامبر سال ۲۰۱۶، آرسن پاولوف در آسانسور خانه اش کشته شد.

کد خبر 3901346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha