پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۰:۵۴

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان:

راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۴۳ نقطه گلستان برگزار می‌شود

راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۴۳ نقطه گلستان برگزار می‌شود

گرگان- سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۴۳ نقطه استان گلستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان، نجیب الله تاری اظهار کرد: انقلاب اسلامی منحصر و محدود به یک قشر و یا جریان سیاسی خاص نیست و همه مردم در پیروزی آن نقش‌آفرین بودند.

وی بابیان اینکه راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، تجلی وحدت و زمینه‌ساز استمرار انقلاب اسلامی است، افزود: حضور با بصیرت امت حزب‌الله درصحنه‌های مهم و بزنگاه‌های تاریخی کشور، سبب بیمه شدن نظام اسلامی‌شده است.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بابیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن، هرسال باشکوه بیشتری برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم ولایتمدار و با بصیرت، به‌خوبی دست دشمنان را خوانده‌اند و از توطئه‌های آنان آگاه هستند.

وی بابیان اینکه دشمن تلاش می‌کند تا مردم را نسبت به‌نظام و دستاوردهای آن دلسرد و ناامید کند، گفت: مردم مهم‌ترین و بزرگ‌ترین حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده‌اند و در ۳۸ سال اخیر نیز این مردم بودند که پای نظام و انقلاب خود ایستادند.

تاری تصریح کرد: حضور پرشور و شعور مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهیدان و هم‌چنین تجدید بیعتی دوباره با مقام عظمای ولایت است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری راهپیمایی در ۴۳ نقطه از استان گفت: راهپیمایی باشکوه یوم‌الله ۲۲ بهمن در مرکز استان ساعت ۱۰ صبح و از مسیر چهارراه میدان، میدان شهرداری، خیابان شهدا، چهارراه شهدا به سمت مصلا وحدت گرگان برگزار می‌شود.

تاری ضمن دعوت از همه گروه‌ها، اقشار مردم در این راهپیمایی عظیم، اظهار کرد: سخنران مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در گرگان، محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور است.

کد خبر 3901746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha