به گزارش خبرنگار مهر، با حضور سعادت استاندار آذربایجان غربی، عراقی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، حسنخانی فرماندار ارومیه، بخشدار سیلوانا و جمعی از مسئولان استان، مراسم افتتاح همزمان و آغاز عملیات اجرایی ۲۴۲ پروژه گازرسانی استان آذربایجان غربی در محل مسجد سیلوانای ارومیه برگزار شد.
برای افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح های گازرسانی آذربایجان غربی با حضور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، یک هزار و ۳۴۱ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، در این آئین گازرسانی به ۹۲ روستا از ۲۴۲ روستای شهر سیلوانا به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی طرح گازرسانی به ۱۵۰ روستای باقیمانده و شهر سرو نیز آغاز شد.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: بهره برداری از طرح گازرسانی به مناطق سخت گذر کشور از جمله شهر سیلوانا در ۳۰ کیلومتری ارومیه نماد جدیت دولت یازدهم برای توسعه شبکه گازی در مناطق محروم کشور است.
حمیدرضا عراقی افزود: با بهره برداری از طرح گازرسانی به سیلوانا و ۹۲ روستای تابعه این شهر در یک سال گذشته وعده دولت یازدهم در این استان به بار نشسته است.
وی اضافه کرد: بهره برداری از این طرح ها نشان داد که محدودیت ها نتوانسته است دولت تدبیر و امید را در خدمات رسانی متوقف کند و دولتمردان خدمت رسانی به مردم را در سرلوحه اقدام های خود قرار داده اند.
عراقی با اشاره به اینکه گاز محور توسعه است، ابراز امیدواری کرد تا با گازرسانی به نقاط محروم و روستایی در استان های مختلف کشور زمینه توسعه و اشتغال پایدار در این مناطق فراهم شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه برخورداری از گاز طبیعی نعمت بزرگی برای مردم در مناطق محروم است، گفت: مردم باید با مصرف بهینه و درست گاز زمینه برخورداری و بهره مندی مستمر از نعمت گاز را در کشور فراهم کنند.
استاندار آذربایجان غربی نیز گفت: یک سال پیش که کلنگ این طرح به زمین زده شد، فکر نمی کردیم که در موعد تعیین شده به پایان برسد ولی تلاش دولتمردان در حوزه گاز توانست گرما، آرامش و آسایش را میهمان خانه های مردم این منطقه از استان کوهستانی آذربایجان غربی بکند.
قربانعلی سعادت با اشاره به آینده درخشان منطقه سیلوانا افزود: لوله کشی گاز این آینده را روشن تر می کند و در پی رایزنی با چند سرمایه گذار بخش خصوصی، این منطقه را با روشن شدن مشعل گاز به بام گردشگری ایران تبدیل می کنیم.
نظر شما