پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۰۷

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

۱۸میلیارد ریال برای ایجاد پارک علم وفناوری استان پیش بینی شده است

۱۸میلیارد ریال برای ایجاد پارک علم وفناوری استان پیش بینی شده است

یاسوج- معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۸ میلیارد ریال برای ایجاد پارک علم و فناوری استان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید محنایی شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه پژوهش و فناوری استان که با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور در یاسوج برگزار شد افزود: این میزان اعتبار در سال آینده برای احداث پارک علم و فناوری تخصیص خواهد یافت.

محنایی با بیان اینکه اعتبارات پژوهشی در استان ریز و پراکنده است عنوان داشت: این مسئله بارها از طریق استان به مرکز اعلام شده است.

وی تاکید کرد: این پیشنهاد وجود دارد که از سرجمع اعتبارات استان یک عدد مشخص در اختیار کارگروه پژوهش و فناوری و شورای برنامه ریزی و توسعه قرار بگیرد و بر اساس  اولویت ها به طرح ها اختصاص یابد.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری اظهار داشت: ایجاد  صندوق شکوفایی و نوآوری و صندوق نوآوری و پژوهش از نیاز های استان است.

محنایی ایجاد کانون های هماهنگی دانش و صنعت را از دیگر خواسته های استان عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه ها باید مراکز رشد خود را ایجاد کنند بیان داشت: با توجه به توانایی های بالا و تخصص  معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور در حوزه دانشگاهی  این درخواست را داریم که به عنوان سفیر در حوزه های پژوهشی استان عمل کنند و  نیاز های استان که برطرف نشده اند را پیگیری کنند.

کد خبر 3901852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha