پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۴۳

با حضور مسئولین؛

۱۱۰ بوستان روستایی در استان بوشهر افتتاح شد

۱۱۰ بوستان روستایی در استان بوشهر افتتاح شد

دشتی- با حضور معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ۱۱۰ بوستان روستایی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در استان بوشهر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده مردم دشتی وتنگستان در مجلس شورای اسلامی صبح جمعه در آئین افتتاح این پروژه ها ضمن تبریک دهه مبارک فجر بر ضرورت حضور باشکوه در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن تاکید کرد.

سید کمال الدین شهریاری با بیان اینکه نقش و رسالت بنیاد مسکن سنگین و بر کسی پوشیده نیست، افزود: به حمد الله تاکنون شاهد آثار و خیرات فراوانی از این نهاد مقدس در تمامی روستاها بودیم.

وی بر ضرورت توسعه و بازنگری طرح‌های هادی در روستاها تاکید کرد و افزود: امیدواریم بنیاد مسکن بتواند در راستای ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به روستائیان از هیچ تلاشی دریغ نورزد.

شهریاری با تاکید بر اینکه بنیاد مسکن بر توسعه روستایی گردشگری اهتمام ویژه داشته باشد، گفت: ایجاد بوستان‌های روستایی، زمین چمن مصنوعی و حفاظت از پیشروی دریا اقداماتی مطلوب انجام دهد.

لازم به ذکر است امروز بوستان امید چارک یکی از ۱۱۰ بوستان روستایی در سطح استان بوشهر با اعتبار ۱۸۰ میلیون تومان و به مساحت دو هزارو۵۰۰ متر مربع افتتاح شد.

کد خبر 3902737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha