به گزارش خبرگزاري مهر ، دكتر محمدباقر قاليباف امروز صبح در مراسم افتتاح نماد تجريش و در حاشيه اجراي طرح جهادي 137 در منطقه يك ، در جمع خبرنگاران گفت: كسي نبايد با هر سليقه اي مبادرت به نصب نمادي در شهر تهران كند و ما با شناسايي مناطقي در محلات شهر تهران امكان نصب نمادها را بررسي خواهيم كرد.
وي افزود: نصب نمادهاي شهري به طور جدي مورد كنترل قرار مي گيرد ، چرا كه اين نمادها جزو فضاهاي عمومي شهر تهران محسوب مي شود.
شهردار تهران خاطر نشان كرد: در طرح جهادي 137 سعي داريم مجموعه المان هاي غير ضروري شهر را جمع آوري كنيم ، چرا كه داراي حجم زيادي هستند و چهره شهر را نازيبا كرده اند.
وي در خصوص بازسازي پياده روي ميدان راه آهن تا ميدان تجريش گفت: پس بازسازي پياده روي خيابان ولي عصر(عج) از ميدان راه آهن تا ميدان تجريش آغاز شده و بازسازي پياده رو خيابان شريعتي را آغاز خواهيم كرد و بازسازي پياده روهاي محلات نيز در دستور كار قرار گرفته است.
قاليباف در خصوص زيباسازي اطراف دره رود هاي منطاق شمالي تهران گفت : با برنامه ريزي هاي صورت گرفته زيباسازي دره رود هاي منطقه شمال شهر تهران در حال انجام است و حدود 90 درصد عمليات زيباسازي دره رود دارآباد انجام گرفته است و همچنين بيش از 40 درصد مرحله اجرايي زيباسازي دره رود مقصود بيگ نيز پيش رفته است.
وي تصريح كرد: زيباسازي و بازسازي دره 9 رود ديگر نيز در مرحله اجرايي قرار دارد.
شهردار تهران در ادامه افزود: در شهر تهران انجام فعاليت هاي زيباسازي زمان بر است ولي بر اساس سياست هاي مشخص در طول زمان شاهد بهسازي و بازسازي نماي شهر تهران در همه ابعاد خواهيم بود كه در اين راستا حتما با هنرمندان مشورت و همكاري خواهيم كرد.
وي در خصوص نصب بيلبورد در بزرگراه ها گفت: براي نصب بيلبوردها كميته اي متشكل از معاونت حمل و نقل و ترافيك ، سازمان زيباسازي ، معاونت شهرسازي و معماري و نيروي انتظامي تشكيل شده است تا نصب آنها پس از بررسي هاي فني ، كنترل و قطعي شود.
قاليباف تصريح كرد: تابلوهاي بيلبورد عمدتا در اتوبان هاي مدرس و همت متمركز است و بيشتر در مكان هايي كه خودروها متوقف يا با كمترين سرعت حركت دارند ، نصب شده است.
وي گفت: براي توزيع بيلبوردها در سطح شهر تهران جهاد دانشگاهي مطالعاتي ارائه كرده است تا تابلوها در سطح شهر تهران در مكان هاي مناسب نصب شود.
شهردار تهران اظهار داشت: نصب تابلوها عمدتا با نگاه اقتصادي نيست ، بلكه آموزش شهروندي و مباني و فرهنگي و مذهبي در ارجحيت قرار دارند كه البته برخي موارد تجاري هم در كنار آنها قرار گرفته است.
وي در خصوص تعيين تكليف ساخت و ساز در بخش سوهانك گفت: آن بخش از زمين هاي اين منطقه كه در داخل محدوده است طبق ضوابط شهرسازي اگر در ارتفاع 1800 متر باشد اجازه ساخت و ساز داده نمي شود.
قاليباف تاكيد كرد: با هرگونه ساخت و ساز غير مجاز در شهر تهران برخورد قانوني و جدي صورت خواهد گرفت.
نظر شما