پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰

آیت الله حسینی بوشهری:

ملت ایران از هیچ کس جزء خدا نمی ترسد

ملت ایران از هیچ کس جزء خدا نمی ترسد

ایلام-عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ملت ایران نه از آمریکا و نه هیچ مستکبری نمی ترسد و تنها از خدا می ترسد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امروز در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در ایلام اظهار داشت: انقلاب اسلامی با امداد الهی به پیروزی رسید و  امام خمینی(ره) یک هدیه الهی بود.

وی بیان داشت: ترامپ دیوانه وار با دنیا صحبت می کند چراکه ملت ایران جز از خدا از هیچ کس نمی ترسد.

وی عنوان کرد: ترامپ یک آدم غیرمتعادل و غیرمتعارف است و با کشورها سر جنگ دارد، ملت ایران نه از آمریکا و نه هیچ مستکبری نمی ترسد و تنها از خدا می ترسد.

آیت الله حسینی بوشهری اظهار کرد: انقلاب اسلامی با امداد غیبی الهی به پیروزی رسید بطوریکه نقش مردم و اراده آنها در این پیروزی با توجه به تأکیدات قرآن کریم بخوبی نمایان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: عامل دومی که باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد وابسته نبودن به بلوک شرق و غرب بود بطوریکه تنها شعار این انقلاب، جمهوری اسلامی بوده است و نه به شرق مارکسیستی و نه به غرب کاپیتالیستی وابسته نبود.

نماینده مجلس خبرگان رهبری سومین عامل پیروزی انقلاب اسلامی را رهبری شایسته عنوان کرد و اضافه کرد: امام خمینی(ره) یک هدیه و تحفه الهی بود که مردمی بودن امام راحل برای همگان زبانزد است.

وی افزود: ۳۸ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی می گذرد و پرسشهایی در ذهن ما بوجود آمده است که عوامل پیروزی انقلاب اسلامی و وجه تمایز آن با سایر انقلاب ها چه بوده است.

آیت الله حسینی بوشهری اضافه کرد: نباید کاری کرد که مردم از انقلاب سرخورده شوند، به طور مثال اختلاس و فیش های نجومی مایه نگرانی است.

وی تصریح کرد: مردم همیشه در صحنه و بیدار انتظار دارند مسئولان به وضعیت معیشتی رسیدگی کنند و تبعیض ها در جامعه باید زدوده شود.

کد خبر 3903041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha