پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۲۶

دری نجف آبادی:

دشمن باید ادبیات زورگویانه و تهدیدآمیز خود را اصلاح کند

دشمن باید ادبیات زورگویانه و تهدیدآمیز خود را اصلاح کند

اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: دشمن در مواجهه با ما باید ادبیات درست را به کار گیرد نه اینکه با زبان تهدید و زور وارد شود، چرا که این شیوه ها دیگر قدیمی شده و تاثیری بر ما ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های نماز عبادی سیاسی روز جمعه در مصلای بیت المقدس شهر اراک اظهار داشت: مردم استان مرکزی امروز با شرکت در راهپیمایی ۲۲بهمن با وجود بارندگی و هوای سرد، زادگاه بنیان گذار انقلاب اسلامی را سربلند کرده و وفاداری خود را به انقلاب اسلامی اثبات کردند.

وی افزود: مردم آمدند که بگویند انقلاب از ماست و ما از انقلابیم و مدیون شهدای انقلاب و دفاع مقدس هستیم که باید از این حضور پرشور و آگاهی و موقعیت شناسی قدردانی کرد.

حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن جواب کوبنده به آمریکا بود

امام جمعه اراک گفت: حضور گسترده امروز مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن جواب کوبنده ای به رئیس جمهور جدید آمریکا بود و نشان داد که ملت بر سر آرمان های خود با کسی معامله نمی کنند و از تهدیدهای دشمن نیز نمی ترسند.

دری نجف آبادی خاطرنشان ساخت: همه ملت ما امروز بسیجی و استکبار ستیز هستند و انقلاب نیز امروز در آستانه چهل سالگی به بلوغ و پختگی دست یافته بنابراین کاری از دشمن برنمی آید.

وی ادامه داد: دشمن بداند که در مواجهه با ما باید ادبیات درست را به کار گیرد نه اینکه با زبان تهدید و زور و تفنگ وارد شود چرا که این شیوه ها دیگر قدیمی و منسوخ شده و مربوط به زمان هیتلر است و تاثیری بر ایستادگی و مقاومت ملت ما نخواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: ملت ما شهدای گرانسنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را هرگز از یاد نمی برد و در راستای صیانت از خون این شهیدان، همواره در مقابل دشمن خواهد ایستاد.

اسلام، رهبری و حضور آگاهانه مردمی عامل پیروزی انقلاب

دری نجف آبادی افزود: رمز موفقیت و پیروزی انقلاب اسلامی سه عامل اسلام، رهبری و حضور آگاهانه مردمی بود و امروز نیز همین عوامل که علت رخداد انقلاب اسلامی بوده طی چهل ساله گذشته نظام اسلامی را حفظ کرده است.

امام جمعه اراک بیان کرد: تا زمانی که رهبری حکیم و فرزانه انقلاب، سکاندار کشتی نظام اسلامی است و تا زمانی که مردم آگاه و بیدار و بصیر در صحنه ها حضور دارند و تا زمانی که تکیه گاه ما اسلام ناب محمدی است ملت ما پیروز و سربلند خواهند بود.

وی تاکید کرد: باید قدر این نعمت ها را بدانیم و وحدت کلمه و همبستگی و پیروی از رهبری و دین مبین اسلام را سرلوحه امور قرار دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای سال آینده در کشور خاطرنشان ساخت: انتخابات در حقیقت زمینه ای برای گردش نخبگان و مظهر اقتدار ملی ما است و نباید به بستری برای دعواهای سیاسی تبدیل شود.

دری نجف آبادی گفت: انتخابات باید براساس موازین اسلامی و اخلاقی باشد و باید آگاه باشیم چرا که دشمن به دنبال ضربه زدن و تکرار وقایعی مشابه فتنه ۸۸ است، بنابراین نباید جایی برای نفود بیگانگان و سمپاشی های آنان باز کنیم.

شعارهای ۲۲ بهمن در تمام سال سرلوحه امور قرار گیرد

امام جمعه اراک اضافه کرد: ملت ایران شعارهای ۲۲ بهمن را در تمام سال باید سرلوحه امور خود قرار داده و اجرایی کنند و همچنین شعار امسال که اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل است یک شعار ده ساله است که همواره باید به آن توجه داشته باشیم.

وی خاطرنشان ساخت: باید در راستای رشد اقتصادی و عمران و آبادانی کشور تلاش جدی به کار بندیم و تک تک افراد در این میان سهم دارند که باید به درستی وظیفه خود را به انجام برساند و شعار انقلابی آنجا به ثمر می نشیند که با شعور انقلابی همراه باشد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: باید بدانیم که آمریکا و بیگانگان آب حیات نبوده، بلکه سراب هستند و از کودتای ۲۸مرداد سال ۳۲ تا به امروز، ۶۳ سال است که هیچ چیزی جز دشمنی و خیانت از کشورهایی همچون آمریکا ندیده ایم.

امام جمعه اراک اضافه کرد: بنابراین باید همگی پشت سر رهبری بایستیم و از ولایت فقیه پیروی کنیم و ایمان داشته باشیم که خداوند در برابر دشمن، یار و یاور ما خواهد بود.

کد خبر 3903135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha