به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا صالحی امیری پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای اداری استان اظهار داشت: برای توسعه و پیشرفت در استان مازندران باید وحدت و همدلی داشته باشیم.
وی به اوضاع و شرایط کشور اشاره و اضافه کرد: چالش های اصلی کشور در شرایط فعلی، کمبود منابع درآمدی است و در سال ۹۱ درآمد نفت ۱۴۳ میلیارد تومان بود که این میزان در سال جاری به ۳۳ میلیارد تومان رسیده است.
وی مجموع درآمد دولت را در سال جاری ۲۲۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: نیازمند سرمایه گذاری و جذب سرمایه در کشور هستیم.
صالحی، مسئله اول مردم را اجتماعی و بیکاری دانست و گفت: اشتغال نیازمند سرمایه است و برای اینکه بتوانیم به رشد هشت درصدی برسیم اقتصادان ها معتقدند به سرمایه گذاری کلان نیاز داریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار تقویت منابع ورودی برای نیازهای متکثر در کشور شد و گفت: مازندران نیز برای توسعه باید منابع ورودی را افزایش دهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اسرائیل با همه منابع مالی تلاش می کند تا حوزه نفوذ جمهوری اسلامی ایران را سد کند اظهار داشت: تا انقلابی اسلامی هست، مبارزه با صهیونیسم وجود دارد و جریان صهیونیسم از عقبه مالی و سیاسی سعی دارد مانع نفوذ جمهوری اسلامی ایران شود.
صالحی امیری با تقدیر از حماسه پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مردم در این حماسه، قدرت و شکوه ملت را به نمایش گذاشتند.
وی با بیان اینکه مسئله خاورمیانه بسیار مهم است تصریح کرد: خاورمیانه جدیدی با محوریت جمهوری اسلامی در حال شکل گیری است و این نشان دهنده قدرت و غرور ملی است که باید این قدرت را به مردم منتقل کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اشتغال را مسئله اول دولت در حوزه داخل کشور بیان کرد و گفت: دولت تلاش دارد تا با سرمایه گذاری در حوزه های مختلف، سال ۹۶ را به حوزه جهش در حوزه اشتغال و اقتصاد تبدیل کند.
صالحی امیری با اشاره به شکل گیری سازمان آسیب های اجتماعی تصریح کرد: سیاست و اهداف کلی سازمان آسیب های اجتماعی تصویب شده است و این سازمان به ریاست رئیس جمهور با قدرت آغاز می کند زیرا برای رسیدن به توسعه اجتماعی باید آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه برای کاهش اجتماعی بخش های مختلف وظیفه مشترک دارند، عنوان کرد: کاهش آسیب های اجتماعی وظیفه یک دستگاه نیست و همه باید وارد این جهاد اقدام و عمل برای کاهش آسیب های اجتماعی شویم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارآمدی نظام امری بسیار مهم و قابل توجه است گفت: قطار نظام به سمت قله های توسعه در حال حرکت است و کارآمدی نظام به بخش های مختلف ارتباط دارد.
صالحی تصریح کرد: کارآمدی پاشنه آشیل نظام برای توسعه و تداوم حیات انقلاب اسلامی است، درغیر این صورت یاس و ناامیدی در جامعه بسط می یابد.
وی تفرقه را مهمترین عامل و مانع توسعه برشمرد و گفت: ما نیازمند مسیر جدیدی برای حرکت هستیم و باید در این راه وحدت و همدلی داشته باشیم.
نظر شما