پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۰۴

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری:

چهارمحال و بختیاری ظرفیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد

چهارمحال و بختیاری ظرفیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد

شهرکرد- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: چهارمحال و بختیاری دارای ظرفیت ها و پتانسیل های مختلف برای سرمایه گذاری است.

سیامک سلیمانی دشتکی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری استانی پرظرفیت و دارای ظرفیت پتانسیل های مختلف برای سرمایه گذاری است، اظهار داشت: این استان در بخش های مختلف صنعت، گردشگری و کشاورزی ظرفیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد.

وی گفت: دربخش کشاورزی توسعه کشت گیاهان دارویی از مهمترین ظرفیت های جدید در این استان است که باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بخش گردشگری نیز از دیگر ظرفیت های قابل توجه این استان است که باید از این ظرفیت ها در مسیر توسعه گردشگری در این استان استفاده کرد.

وی گفت: مدیران ارشد استان آماده همکاری با سرمایه گذاران در بخش های مختلف برای توسعه و پیشرفت بیشتر این استان هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ورود سرمایه گذار به سطح استان موجب رونق در بخش های مختلف استان و ایجاد اشتغال می شود.

کد خبر 3904034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha