به گزارش خبرگزاري مهر،"گونتر فرهويگن" درگفتگو با روزنامه بيلد ام زونتاگ با انتقاد از برخورد اتحاديه اروپا با تركيه اظهار داشت : اروپا در حال حاضر تنها سيگنالهاي منفي به تركيه مي فرستد.
كميسر گسترش اتحاديه اروپا در ادامه تصريح كرد: ما در شرايط كنوني تنها نقاط ضعف در تركيه را مورد توجه قرار داده ايم بدون آنكه حتي جرات تغيير آنها را داشته باشيم.
وي افزود : اعمال اصلاحات از همان ابتدا نكته اي بود كه به عنوان يكي از خواسته هاي اصلي اتحاديه اروپا مطرح شده بود ، اما در حال حاضر اروپا معتقد است كه تركيه نتوانسته به موفقيت چنداني در اين زمينه دست پيدا كند .
" فرهويگن " خاطر نشان كرد : هدف از رايزني ميان اتحاديه اروپا و تركيه ،عضويت كامل اين كشور است .
وي افزود : حقوق بشر هنوز از عمده ترين مسائلي است كه اتحاديه اروپا در قبال تركيه مورد توجه قرار مي دهد .
از سوي ديگر " آنجلا مركل " صدراعظم آلمان نيز كه در سفري دو روزه با مقامهاي تركيه ديدار و گفتگو كرده بود در اين زمينه اظهار داشت : يكي از شروط عضويت تركيه در اتحاديه اروپا تداوم روند رايزني هاي اروپا با اين كشور است .
اتحاديه اروپا از اكتبر سال 2003 ميلادي مذاكرات جدي خود را براي عضويت تركيه آغاز كرده است، اما شمار زيادي از مقامهاي اروپايي معتقدند كه پيوستن اين كشور به اتحاديه اروپا به حداقل تا 10 سال ديگر زمان نياز دارد.
نظر شما