پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ بهمن ۱۳۹۵، ۶:۳۱

معاون عملیات امداد و نجات خبر داد؛

امدادرسانی به سیل زدگان در ۹ استان/ اسکان اضطراری ۵۵۰ نفر

امدادرسانی به سیل زدگان در ۹ استان/ اسکان اضطراری ۵۵۰ نفر

معاون عملیات سازمان امداد و نجات، گفت: دو هزار و ۵۲۴ نفر از هموطنان گرفتار سیل، از خدمات امدادی برخوردار شده اند.

شاهین فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر، به تشریح جزئیات عملیات امدادرسانی در حوادث سیل و آبگرفتگی پرداخت و افزود: از ۲۴ بهمن تا ساعت ۶ صبح سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵، ۹ استان اصفهان، ایلام، فارس، تهران، خراسان رضوی و شمالی، بوشهر، کهگیلویه و هرمزگان، تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی قرار داشتند.

وی با اشاره به عملیات امدادرسانی در ۴۱ شهر و روستای کشور، گفت: در این مدت، دو هزار و ۵۲۴ نفر از هموطنان از خدمات امدادی برخوردار شده اند و ۵۵۰ نفر اسکان اضطراری یافته اند.

فتحی از تخلیه آب ۲۸۳ واحد مسکونی خبر داد و افزود: ۳۰ دستگاه خودرو نیز از سیلاب رهاسازی شده است.

وی از حضور ۴۳۰ نفر نیروی امداد و نجات در قالب ۸۰ تیم عملیاتی در حوادث سیل و آبگرفتگی خبر داد و گفت: ۲۶ دستگاه موتور پمپ و لجن کش، ۴۰ دستگاه چادر، ۲۰۰ تخته پتو، ۳ هزار کیلوگرم نایلون، ۸۰۰ قوطی کنسروجات، ۸۰۰ قرص نان و...، در بین حادثه دیدگان توزیع شده و امدادرسانی نیز همچنان ادامه دارد.

کد خبر 3906610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha