پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۵۴

با پیروزی برابر شاهین؛

تیم فوتبال پیام قهرمان نیم فصل اول لیگ دسته اول قم شد

تیم فوتبال پیام قهرمان نیم فصل اول لیگ دسته اول قم شد

قم - تیم فوتبال پیام با پیروزی قاطع برابر شاهین قهرمان نیم فصل اول لیگ دسته اول فوتبال استان قم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته هفتم و پایانی از نیم فصل اول مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه‌های استان قم برگزار شد و در پایان نیم فصل نخست، تیم فوتبال پیام در صدر جدول قرار گرفت و قهرمان نیم فصل شد.

در مسابقات برگزار شده روز دوشنبه در ورزشگاه جهان پهلوان تختی قم، تیم فوتبال پیام در یک بازی حساس به مصاف تیم صدرنشین جدول یعنی شاهین رفت و توانست با پیروزی پر گل ۳ بر صفر برابر این تیم، جای شاهین در صدر را بگیرد و با ۱۴ امتیاز قهرمان نیم فصل شود.

تیم فوتبال آریا نیز که ۲ هفته است نتایج خوبی کسب نمی‌کند این بار در دیدار برابر تیم قعرنشین سهیل به نتیجه‌ای بهتر از تساوی یک بر یک دست پیدا نکرد و با این تساوی و با توجه به شکست سنگین شاهین، فرصت پیروزی و صعود به رده دوم جدول را از دست داد.

عقاب نیز در ادامه روند رو به نزول خود و نتایج ضعیف این بار در دیدار برابر آرمان ۲ بر صفر شکست خورد و برای سومین بار در نیم فصل طعم شکست را چشید و در رده چهارم جدول قرار گرفت تا  خود را از صدر جدول دورتر از قبل ببیند.

تیم فوتبال پیروزان که رکورددار تساوی در لیگ دسته اول استان قم است و با ۵ تساوی از ۶ بازی قبلی، نتیجه عجیبی گرفته بود این هفته بالاخره برای اولین بار رنگ پیروزی را دید و در مصاف با یاران ۲ بر صفر به پیروزی رسید.

در جدول رده بندی در پایان نیم فصل اول، پیام با ۱۴ امتیاز در صدر است و شاهین با ۱۲ امتیاز در رده دوم قرار گرفته است و تیم‌های آریا و عقاب پردیسان تیم‌های سوم و چهارم جدول هستند که هر ۲ تیم ۱۰ امتیاز جمع آوری کرده‌اند.

یاران با ۹ امتیاز و تیم‌های پیروزان و آرمان با ۸ امتیاز در رده‌های پنجم تا هفتم جدول هستند و با توجه به اختلاف کم امتیاز این تیم‌ها با صدرنشینان، امکان مدعی شدن این تیم‌ها در نیم فصل دوم وجود دارد اما سهیل ۴ امتیازی در انتهای جدول شرایط خوبی ندارد.

کد خبر 3906696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha