سرهنگ رضا عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با کاهش دما و بارش سنگین برف طی ۵ روز گذشته در محورهای مواصلاتی استان همدان شاهد وقوع ۶ فقره تصادف جرحی بودیم که در این حوادث رانندگی ۱۰ نفر مجروح شدند.
وی افزود: کارشناسان پلیس راه پس از بررسی صحنه حوادث رانندگی یاد شده، علت وقوع این تصادفات را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در جاده لغزنده ناشی از عدم رعایت سرعت مطمئنه اعلام کردند.
رئیس پلیس راه استان همدان با تاکید بر اینکه رانندگی در شرایط زمستانی نیاز به دقت و احتیاط بیشتری دارد از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به ویژه رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه در شرایط جوی نا مساعد، از سفرهای غیر ضروری در محورهای برفگیر پرهیز کرده و هنگام سفر تجهیزات ایمنی مورد نیاز را همراه داشته باشند.
سرهنگ رضا عزیزی اظهار داشت: در حال حاضر تمام محورهای مواصلاتی استان همدان باز و رفت و آمد در آن جریان دارد.
نظر شما