پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام خبر داد:

ثبت نام ۱۴ هزار ایلامی در طرح تربیت حافظان قرآن

ثبت نام ۱۴ هزار ایلامی در طرح تربیت حافظان قرآن

ایلام-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام گفت: تاکنون ۱۴ هزار نفر در این استان در طرح تربیت حافظان قرآن کریم مشارکت کرده اند.

ه گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن شهیدی روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: ۲۰۰ کلاس تربیت حافظ قران با ۱۵۰ مربی در استان فعال است و طی  چهار سال گذشته ۲۰۰ نفر به دوره تربیت مربی قرآن اعزام شده اند.

وی از شرکت دو هزار و ۴۵ نفر از مردم این استان در مرحله پنجم مسابقات حفظ قرآن کریم که ۲۸ بهمن برگزار می شود، خبر داد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه ایلام با اشاره به اینکه از سال ۹۱ تاکنون در استان طرح تربیت حافظان قران اجراشده است، تصریح کرد: تربیت حافظ قرآن در ۱۱ رشته و دو زمینه موضوعی و ترتیبی اجراشده است.

شهیدی گفت: امسال دو هزار و 45 نفر در طرح حفظ قرآن در استان ایلام ثبت‌نام کرده‌اند و از این تعداد ۵۰۰ نفر زندانی هستند.

حجت الاسلام شهیدی همچنین از برگزاری مرحله شهرستانی چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم استان خبر داد و افزود: ثبت نام شرکت در این دوره نیز از ۲۱ بهمن آغاز و تا ۳۱ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

وی اضافه کرد: زمان برگزاری این مسابقات در ۱۶ رشته مختلف نظیر قرائت، ترتیل، اذان و همخوانی و مفاهیم قرآن کریم نیز اردیبهشت ماه سال ۹۶ خواهد بود.

کد خبر 3908252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha