پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۲۱

سیدجلال حسینی:

حکم کمیته انضباطی را قبول ندارم/ به فیفا اعتراض می‌کنم

حکم کمیته انضباطی را قبول ندارم/ به فیفا اعتراض می‌کنم

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه قصد دارد به فیفا اعتراض کند، گفت: من اصلاً حکم کمیته انضباطی را قبول ندارم و مردم ببینند که دارند با پرسپولیس چه کار می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجلال حسینی پس از دیدار پرسپولیس برابر سپاهان و این پیروزی گفت: خوشبختانه تیم ما روند خوبی در پیش گرفته است، ما می‌دانستیم که بازی سختی را پیش‌رو داریم، بازیکنان تمرکزشان را به خوبی برای این مسابقه گذاشته بودند، از هواداران نیز تشکر می‌کنم که سنگ‌تمام گذاشتند و توانستیم سه امتیاز این مسابقه را بگیریم.

وی درباره حکم کمیته انضباطی در خصوص محرومیتش گفت: من اصلاً این حکم را قبول ندارم، مگر می‌شود ۲۴ ساعته حکم صادر کنند، بدون آنکه ما را برای توضیحات بخواهند؛ من این اعتراض را به فیفا خواهم کرد. همه مردم می‌بینند که دارند با پرسپولیس چه کار می‌کنند.

کد خبر 3909195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha