پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۵۷

امام جمعه قیدار:

حضور در صحنه گزینه روی میز ملت ایران است

حضور در صحنه گزینه روی میز ملت ایران است

زنجان-امام جمعه قیدار گفت: مردم در راهپیمایی تاریخی ۲۲ بهمن به آمریکا نشان دادند گزینه های روی میز ملت ایران حضور ما در میدان و پشتیبانی از ولی فقیه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی موسوی  در خطبه های نماز جمعه شهر قیدار با اشاره به طرح آشتی ملی از سوی برخی در کشور، افزود: پیشنهاد «آشتی ملی» امروز از سوی کسانی مطرح می‏ شود که برخی از آنان مطابق اسناد غیرقابل انکار موجود در جریان فتنه آمریکایی -اسرائیلی ۸۸ آشکارا نقش پادوهای مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس را برعهده گرفته و با همه جریانات و گروه‏ های ضدانقلاب نظیر بهایی‏ ها، منافقین، سلطنت‏ طلب ‏ها، مارکسیست ‏ها، تجزیه‏ طلب‏ ها، نهضت‏ آزادی‏ ها، ملی‏ گراها، تروریست‏ های نشان‏دار نظیر کومه‏له و حتی عبدالمالک ریگی، ائتلاف کرده بودند مأموریت براندازی نظام را دنبال می کردند.

وی ادامه داد: امروز برای پاک کردن صورت مسئله فتنه برای فراموشی  بد عهدی های آمریکا، برای اینکه کسی نپرسد پس این همه آمد و شد اروپایی‏ها و بستن قراردادها چه نتیجه ‏ای برای رفع رکود و ایجاد اشتغال داشته، و روپوش گذاشتن بر معضلات بیکاری و کم کاری بحث آشتی ملی را مطرح می کنند.

موسوی افزود: پذیرش اصحاب فتنه در ساختار نظام، مانند آن است که دزدان سرگردنه را برای حفاظت از اموال و دارایی مردم به کار گیرند! آنهم دزدان سرگردنه و سارقان مسلحی که از جنایت ‏های مرتکب شده توبه نکردند و از مردم عذر خواهی نکردند بلکه اصرار دارند جنایات آن‏ها به فراموشی نیز سپرده شود.

امام جمعه قیدار گفت: اگر اینها بار دیگر به درون نظام راه یابند قطعا اراده شان بر این خواهد بود که مأموریت ناکام و ناتمام قبلی را تمام کنند

موسوی افزود: حضور همه جانبه روحانیت، از مراجع عظام تقلید تا طلاب عادی، در عرصه های مختلف ۸ سال دفاع مقدس باعث درخشندگی بیشتر کارنامه مبارزات این نهاد دینی در تاریخ شد.

امام جمعه قیدار گفت: روحانیون دوشادوش مردم در جبهه های نبرد، حضور داشتند عده ای برای تبلیغ سنگرهای خط مقدم را به مسجد و کلاس درس و احکام تبدیل کردند. برخی از روحانیان به منظور رزم با لباس بسیجی وارد جبهه ها شدند حضور برخی هم به صورت رزمی ـ تبلیغی بود که این نوع تبلیغ، اثر بسیار عمیقی در رزمندگان داشت.

موسوی افزود: روحانیت در دفاع مقدس هم از مرزهای اعتقادی حراست کرد هم از مرزهای جغرافیایی، گفت: برای روحانیت شیعه همین افتخار کافی است که در طول دوران انقلاب و دفاع مقدس هشت ساله به نسبت جمعیت خویش از هر قشر و گروه دیگری، بیشتر در راه آرمانهای انقلاب اسلامی شهید داده است آمار شهدای روحانی در کشور چهارهزار و سیصد و شصت و سه نفر است که به نسبت جمعیت دیگر اقشار جامعه، بالاترین میانگین را دارد.و بیش از همه، جانبازی و فداکاری نموده است.

وی ادامه داد: به خاطر نقش هدایتگری روحانیت دشمنان در طول تاریخ تلاش های زیادی در تخریب روحانیت انجام داده اند اکنون هم شاهد آن هستیم که دشمنان تلاش می‏کنند که با ایجاد دو خط انحرافی و ترویج دو تفکر خطرناک به روحانیت شیعه و به تبع آن به اسلام صدمه بزنند.

امام جمعه قیدار گفت: به نظر می‏ رسد که یکی از بهترین توصیه ‏ها و مجموعه‏ هایی که می‏ توان بر اساس آن مهمترین وظایف روحانیت در عصر حاضر را مورد توجه قرار داد، منشور روحانیت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه است شایسته است که یک بار دیگر این منشور را به طور کامل در این ایام مطالعه نمایند و توصیه‏ های امام راحل که اصلی‏ ترین آن‏ها حفظ وحدت روحانیت انقلابی است را مطمع نظر قرار دهند.

موسوی افزود: با توجه به  نقش هدایتگری روحانیت دشمنان در طول تاریخ تلاشهای زیادی در تخریب روحانیت انجام داده اند اکنون هم شاهد آن هستیم که دشمنان تلاش می ‏کنند که با ایجاد دو خط انحرافی و ترویج دو تفکر خطرناک به روحانیت شیعه و به تبع آن به اسلام صدمه بزنند.

امام جمعه قیدار گفت: مردم در راهپیمایی تاریخی ۲۲ بهمن به آمریکا نشان دادند گزینه های روی میز ما حضور ما در میدان و پشتیبانی از ولی فقیه است.

کد خبر 3909471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha