پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ بهمن ۱۳۹۵، ۸:۵۰

رئیس دانشگاه فرهنگیان:

احترام به اقوام و فرهنگ‌های مختلف در دانشگاه گسترش یابد

احترام به اقوام و فرهنگ‌های مختلف در دانشگاه گسترش یابد

بوشهر - رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: احترام به اقوام و فرهنگ‌های مختلف در دانشگاه گسترش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مهرمحمدی عصر جمعه در اختتامیه دوره توانمندسازی کارشناسان و کارشناس مسئول فرهنگی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در بوشهر اظهار داشت: در دانشگاه فرهنگیان به دلیل اینکه خروجی این دانشگاه مسئولیت خطیر تربیت آینده‌سازان را دارند، حوزه فرهنگی و اجتماعی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: یکی از مواردی که در این دانشگاه بسیار حائز اهمیت است، دانشجو محوری است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: این دانشگاه تربیت محور است و یکی از وجوه آن این ‌است که همه عناصر شاغل در آن از یک مجموعه ارزش‌ها پیروی می‌کنند.

مهرمحمدی خاطرنشان کرد: باید تمام تشکل‌ها و گروه‌های مختلف فرهنگی فعال در دانشگاه‌ها به دور از موازی‌کاری در اهداف با یکدیگر همسو باشند.

وی بیان کرد: کارشناسان فرهنگی نماینده حوزه فرهنگ در استان‌ها هستند و باید نماد تدبیر، خرد ورزی و اعتدال باشند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: رفتارهای مسئولان فرهنگی باید موید دانشگاه باشد و کیفیت را فدای کمیت نکنند.

وی با بیان اینکه کارشناس فرهنگی باید نماد سخت‌کوشی در دانشگاه باشند، گفت: در انجام کار فرهنگی هیچ بهانه جویی برای ما قابل قبول نیست.

مهرمحمدی با اشاره به اینکه باید مروج خوش‌بینی و مثبت اندیشی در دانشگاه باشیم، گفت: این مثبت اندیشی است که امید را در دل جوانان برای آینده‌ای بهتر و پیشرفته کشور می‌شود.

وی به حسن خلق و تحمل مخالفت از سوی مسئولان فرهنگی تاکید کرد و گفت: برخورد منصفانه موجب جذب دانشجویان و شرکت در برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی می‌شود و مسئولان فرهنگی باید این امر مورد توجه قرار دهند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه اقوام و فرهنگ‌های مختلف در دانشگاه فرهنگیان در کنار هم در حال تحصیل هستند، گفت: باید فرهنگ احترام به فرهنگ‌های مختلف را در دانشگاه گسترش دهیم.

وی افزود: آشنایی دانشجویان با گذشته و تمدن خود امروز یکی از ضرورت‌هاست چرا که نسل جدید  از حیث آگاهی تمدنی دچار خود کم بینی هستند.

کد خبر 3909970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha