به گزارش خبرنگار مهر، رضا امینی ظهر شنبه در یکصد و شصت و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه هر چند وقت یکبار افرادی با استفاده از فضای عمومی کشور و یا شرایط اقتصادی به راه اندازی موسسات مالی غیر مجاز تحت عناوین مختلف اقدام می کنند، اظهار داشت: این موسسات با ترفندهای مختلف نسبت به جذب سپرده های مردم اقدام می کنند و در نهایت به دلایلی اعلام ورشکستگی کرده و مردم را نیز آواره می کنند.
وی با بیان اینکه فعالیت این موسسات و بلاهایی که بر سر مردم می آورند دیوار بی اعتمادی مردم به حاکمیت را بلندتر می کنند، اضافه کرد: موسسه ثامن الحجج در این زمینه در استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری مشکلات بیشتری را نسبت به دیگر استان ها ایجاد کرده که باید هر چه زودتر ساماندهی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: ضروری است که مردم نیز تنها به موسسات رسمی بانک مرکزی اعتماد کرده و در این بانک ها سرمایه گذاری کنند تا درگیر مشکلات اینچنینی نشوند.
وی در ادامه به مطالبات مردم محلات گورت در شرق و عاشق آباد در شمال اصفهان در خصوص تعیین تکلیف اراضی این محلات برای دریافت اسناد مالکیتی اشاره کرد و ابراز داشت: ضروری است که تعیین تکلیف این اراضی هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد.
امینی همچنین با تاکید بر اینکه مسیولان نباید قول هایی فراتر از توان مسیولیتی خود به شهروندان دهند، تصریح کرد: نباید ذهن مردم را درگیر شعار کنیم بلوا نباید مردم را درگیر شعار کنیم بلکه با طرح واقعیت ها زمینه اعتماد مردم به حاکمیت را افزایش دهیم.
وی با اشاره به لزوم تقویت مسیولیت پذیری در بدنه کارشناسی شهرداری اصفهان تصریح کرد: بارها مشاهده شده است که در روند اداری که شهروندان طی می کنند بررسی کارشناسانه تا قبل از رسیدن نامه به مدیران بالادستی انجام نشده و ارباب رجوع مجبور می شود به نقطه اول بازگردد از این رو توجه ویژه به بدنه کارشناسی ضروری است.
رئیس شورای شهر اصفهان همچنین از عدم هماهنگی بین بخش های مختلف شهرداری اصفهان انتقاد کرد و گفت: این ناهماهنگی ها باید در ستاد اصلی هر سازمان برطرف شود.


نظر شما