پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷

نارضایتی شهروندان از خدمات دهی

ازدحام بیماران در کلینیک‌های درمانی کرمانشاه به مرز انفجار رسید

ازدحام بیماران در کلینیک‌های درمانی کرمانشاه به مرز انفجار رسید

کرمانشاه- وضعیت نامناسب زیرساختی و ازدحام بیش از حد بیماران در کلینیک‌های درمانی کرمانشاه مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کرده است.

خبرگزاری مهر،  گروه استان‌ها - فاطمه محمدی: ازدحام بیماران و تعداد کم کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی وضعیتی نامتوازن در کلانشهر کرمانشاه ایجاد کرده و نارضایتی شهروندان از خدمات درمانگاه‌ها و کلینیک‌ها را بدنبال داشته است.

اگر گذر هر شهروندی به یکی از درمانگاه‌ها و بویژه کلینیک‌های درمانی کرمانشاه بیفتد ساعت‌ها انتظار در صف‌های طولانی او را به ستوه می‌آورد.

متاسفانه وضعیت نابسامان نوبت دهی در کلینیک‌های ویژه حالتی روزمره پیدا کررده و روزی نیست که بیماران بی‌دردسر و با خیالی آسوده به این مراکز مراجعه و بدون مشکل خدمات درمانی دریافت کنند.

گرفتن نوبت از کلینیک‌های ویژه کرمانشاه بقدری دشوار و دست نیافتنی شده که بعضاً نوبت های بسیار دور می‌دهند و این در حالیست که بیمار نیاز عاجل به درمان دارد، از طرفی بیماران رضایت چندانی از زمان ویزیت ندارند و قریب به اتفاق معتقدند پزشک وقت کافی برای ویزیت و معاینه نمی‌گذارد.

یکی از شهروندان که برای دریافت خدمات درمانی به کلینیک مهدیه کرمانشاه مراجعه کرده، به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه ازدحام بیماران در این کلینیک بسیار بالاست و نوبت دهی نیز رنج زیادی را بر بیماران وارد می‌کند.

وی گفت: متاسفانه با وجود مراجعه بسیار بالای بیماران به کلینیک مهدیه اما تنها یک صندوق در این کلینیک وجود دارد که پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان نیست.

راه اندازی ۴ کلینیک ویژه در کرمانشاه

یکی دیگر از شهروندان در گفتگو با خبرنگار مهر، از برخورد نامناسب با بیماران در برخی کلینیک‌ها و درمانگاه‌های کرمانشاه ابراز نارضایتی کرد و افزود: متاسفانه برخی پزشکان، بیماران را از این کلینیک‌ها به بخش خصوصی ارجاع می‌دهند که خود هزینه‌های سرسام آوری را به بیمار تحمیل می‌کند.

وی از عدم حضور به موقع پزشکان در کلینیک‌های ویژه انتقاد کرد و گفت: پزشکان بعضاً ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰ صبح به کلینیک مراجعه می‌کنند و چند بیمار بیشتر را ویزیت نمی‌کنند و کلینیک را ترک می‌کنند.

نرگس کیانی، دبیر ستاد مناسب سازی استان کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، وضعیت مناسب سازی در کلینیک های پزشکی کرمانشاه را حاد و بشدت نامناسب دانست و افزود: سیستم پیامکی ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ سامانه دریافت شکایات و مشکلات شهروندان در بحث مناسب سازی معابر و اماکن عمومی است و تمام دستگاه ها ملزم به پاسخگویی می‌باشند.

کلینیک ویژه امام رضا(ع) بزودی راه اندازی خواهد شد و با راه اندازی کلینیک‌های ویژه، تقریباً در چهار نقطه جنوب، شمال، شرق و غرب شهر کلینیک خواهیم داشتسرپرست کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص این مشکلات به خبرنگار مهر، گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ چهار کلینیک در شهر کرمانشاه در حال ساخت داریم و هم اکنون کلینیک بیمارستان امام رضا(ع)، کلینیک مستقر در معاونت درمان در سی متری دوم، کلینیک بیمارستان فارابی و کلینیک بیمارستان معتضدی را داریم.

علی جمعه‌زاده با بیان اینکه بیمارستان‌های امام رضا(ع)، امام علی(ع)، امام خمینی(ره)، فارابی، معتضدی و بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی صاحب کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی می‌شوند، افزود: کلینیک ویژه امام رضا(ع) بزودی راه اندازی خواهد شد و با راه اندازی این کلینیک‌های ویژه، تقریباً در چهار نقطه جنوب، شمال، شرق و غرب شهر کلینیک خواهیم داشت و توازنی ایجاد می‌شود و از این شلوغی و ازدحام کلینیک‌ها کاسته خواهد شد.

ازدحام بیماران در رشته‌های فوق تخصصی

وی در خصوص وضعیت نوبت‌دهی در کلینیک‌های ویژه گفت: با راه اندازی کلینیک‌های ویژه در حال ساخت تغییراتی خواهیم داشت، زیرساخت‌های نوبت دهی اینترنتی، غیرحضوری و تلفنی را فراهم کردیم اما به دلیل اینکه در آینده‌ای نزدیک جابجایی به کلینیک‌های ویژه انجام خواهد شد فعلا وضعیت نوبت‌دهی همینطوری مانده است.

سرپرست کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی کلینیک ویژه روبروی بیمارستان امام رضا(ع) گفت: این کلینیک در آینده‌ای نزدیک راه اندازی خواهد شد.

وی در خصوص بحث نظارت بر کار کلینیک‌ها گفت: ما به صورت دوره‌ای نظارت و بازدید از کلینیک‌ها را داریم و نحوه عملکرد پرسنل در کلینیک‌های ویژه بررسی می‌شود اما باید توجه داشت ازدحام بیش از حد در کرمانشاه باعث فشار کاری بر پرسنل می‌شود. زمان ویزیت نیز از آیتم‌های برنامه تحول است و در پرداختی پزشکان لحاظ می‌شود.

جمعه‌زاده جذب پزشکان فوق تخصص را نیاز استان کرمانشاه دانست و گفت: ازدحام بیماران در رشته‌های فوق تخصصی است و دانشگاه برای این امر تمهیداتی دارد.

ارجاع بیمار از بخش دولتی به بخش خصوصی منع قانونی دارد

وی در خصوص وضعیت ازدحام بیماران در کلینیک مهدیه و جانمایی این کلینیک افزود: با توجه به تصمیمی که از قبل اتخاذ شد قرار شد تا هیچ پزشک تازه‌ای به این کلینیک فرستاده نشود البته کاربری کلینیک مهدیه برای کلینیک ویژه نبوده و ناچار به این کار شدیم. اما در بحث کلینیک‌های ویژه این مورد رعایت و جانمایی انجام شده است.

سرپرست کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه افزود: پزشکان مستقر در در درمانگاه‌های تخصصی بیمارستان‌ها در شیفت صبح فعال هستند و کلینیک‌های ویژه نیز در ساعات غیر ادارای فعال می‌باشد.

وی در مورد حقوق بیماران گفت: منشور حقوق بیمار در مراکز مختلف  درمانی نصب شده و علاوه بر آن بنرهایی نصب و شماره‌هایی برای شکایات شهروندان لحاظ شده است. ضمن اینکه ارجاع بیمار از بخش دولتی به خصوصی منع قانونی دارد. اکثر پزشکان که در کلینیک ویژه فعالیت می‌کنند تمام وقت هستند و باید در بخش دولتی بیمار را ببینند. اگر مشکلی ایجاد شد بیمار می‌تواند اعتراض کند.

جمعه‌زاده اظهار کرد: خودداری از ارجاع بیماران به بخش خصوصی از  تاکیدات برنامه تحول نظام سلامت است. ما در بخش دولتی همه امکانات را داریم. در کلینیک ویژه امام رضا(ع) اکثر رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی را با بروزترین تجهیزات پزشکی داریم.

کد خبر 3911006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha