پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۲۸

نایب رئیس فدراسیون ووشو تأکید کرد؛

آمادگی فدراسیون ووشو برای حضور مربی چینی تیم ملی در قم

آمادگی فدراسیون ووشو برای حضور مربی چینی تیم ملی در قم

قم - نایب رئیس فدراسیون ووشو با تأکید بر لزوم تدوین برنامه حمایتی برای حضور بانوان قم در تیم ملی ووشو از آمادگی فدراسیون ووشو برای آموزش ورزشکاران قمی توسط مربی چینی تیم ملی بانوان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهین نظری شنبه شب در نشست مشترک با مدیر کل ورزش و جوانان استان قم اظهار داشت: هیئت ووشوی استان قم یکی از هیئت‌های استانی فعال فدراسیون ووشو محسوب می‌شود و فدراسیون ووشو نیز همواره تلاش کرده است از ظرفیت و تکاپوی ووشوی قم به نحو احسن استفاده کند.

وی افزود: میزبانی قم از مسابقات ووشوی دختران کشور انتخابی تیم ملی در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان با تلاش هیئت ووشوی قم به نحو مطلوب صورت گرفته است و ووشوی قم نیز در بخش بانوان در بخش ساندا ظرفیت خوبی دارد و در تالو نیز در مسابقات امسال در قم، نشان داده که به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای رسیده است.

نایب رئیس فدراسیون ووشو گفت: به منظور توسعه ووشو در قم نیازمند همیاری اداره کل ورزش و جوانان استان قم هستیم به طوری که در حال حاضر تالوی قم از نبود تشک مخصوص خود که تالو فیلد خوانده می‌شود رنج می‌برد و با توجه به هزینه ۱۲۰ میلیون تومانی برای خرید آن، نیاز است که نوعی مشارکت ایجاد شود.

نظری بیان داشت: در زمینه خرید تالو فیلد بخشی از هزینه‌ها را فدراسیون ووشو به نحو مد نظر ریاست فدراسیون تقبل می‌کند و در مورد باقی مانده آن امیدواریم اداره کل ورزش و جوانان قم مساعد کند ضمن این که با توجه به ظرفیت یکی ۲ ورزشکار ما برای موفقیت و ورود به تیم ملی، تدوین یک برنامه حمایتی و سرمایه گذاری روی آن‌ها می‌تواند ووشوی قم را صاحب سهمیه در مسابقات رسمی آسیایی پیش رو کند.

وی عنوان کرد: با توجه به حضور مربی چینی در ایران و تیم ملی کشورمان، این آمادگی وجود دارد که استان قم از وجود این مربی چینی برای آموزش ووشوکاران قمی در چارچوب زمانی و برنامه ریزی خاصی بهره مند شود و فدراسیون ووشو در این زمینه همکاری لازم را صورت خواهد داد.

نایب رئیس فدراسیون ووشو تصریح کرد: تیم ملی ووشوی بانوان ایران سال آینده مسابقات جهانی روسیه را در پیش دارد و تیم‌های ملی پایه ایران نیز در بخش بانوان عازم مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی خواهند شد.

کد خبر 3911078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha